maanantai 6. tammikuuta 2014

Outoja ostoksia

Viimeisestä murtsikkahiihdostani on kulunut aikaa useampi vuosi. Hiihdimme Rukalla yhdelle kodalle 'iltakaakaolle' ja kun jätin sukseni kodan ulkopuollle, niin toivoin, että joku varastaisi ne, ettei olisi tarvinnut hiihtää takaisin. Toiveeni ei toteutunut, mutta laitoin sukset monoineen sitten myyntiin. Sen jälkeen olen vain lasketellut.  Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan enää, sillä tänään, muutaman viikon harkittuani ja talvilomasuunnitelman vahvistuttua, ostin sitten jälleen sukset ja monot. Sukset jäivät vielä kauppaan siteiden kiinnitykseen. Ne ovat "uusimmalla Nanotegnologialla valmistetut pitopohjasukset" eli ei tarvitse/eikä saa voidella. Vaikka ikää onkin, niin jalkani silti pienet, joten junior monot :-)Moneen vuoteen en ole ostanut kirjojakaan vaan olen käynyt kirjastossa. Ehkä siksi, että muuttaessani yhteen mieheni kanssa, laitoimme paljon kirjoja sekä kiertoon, että varastoomme. Nyt kävin Suomalaisen ale-myynnissä ja ostin kevyttä lukemista.


Tuore hankinta on myös kameraan vaihto-tötterö.

Hemtexin alesta ostin esiliinan. Sellaistakaan minulla ei ole ollut sitten koulun kotitaloustuntien. Saapa nähdä 'opinko' käyttämään.

Tänään piti mennä sukulaisvierailullekin, mutta kun eivät olleetkaan kotona, niin kukkakimppu päätyi omalle keittiönpöydälle.


11 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia, varsinkin kirjat ja kameratötterö;) Suksista en ihan niin varma ole - itselläni on myös hieman aikaa viimeisestä sivakoinnista - sukset ovat tallella jossain varaston perukoilla - ja saavat siellä vielä tovin viettääkin.
  Kivoja hiihtosäitä sitten lomien aikaan!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiset ostokset! Itseänikin kiinnostaisi hiihtämisen aloittaminen uudelleen jos ja kun lunta tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän en edes pidä lumesta. Riittäisi, että sitä on laskettelu/hiihtokeskuksissa :-)

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta uusien ostosten kera! Minäkään en juuri osta kirjoja, kun kirjastosta voi niitä lainata. Paitsi harrastekirjoja olen ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikoina olen joka kerta joutunut maksamaan kirjastoon sakkoja, joten joten pian ale-kirjat tulevat edullisimmiksi :-)

   Poista
 4. Minulle hiihtäminen on kauhistus, toivon että mononi ja sukseni häviävät varaston uumeniin tai hiiret söisi :D Hyviä kirja ostoksia teit, leppoista luettavaa, saattaa kyllä mennä iltalukeminen yölukemiseksi, minä en yleensä malta lopettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena olen innolla hiihtänyt ja nyt kuvittelen kuntoilevani :-)
   Ennen nukahtamista pitää joka ilta lukea kirjoja omien ajatusten 'nollaamiseksi' ja unen tuloa vauhdittamaan.

   Poista
 5. En ole hiihtänyt sitten yläasteaikojen ja lasketellutkin vain muutaman kerran. Hiihdosta (puolipakolla kilpahiihtoa lapsena) ja luistelusta (aina varpaat jäässä) on jäänyt sellaiset angstit sieluun, että todennäköisesti ei mua moisilla vehkeillä tulla koskaan enää näkemään.

  Mä lainaan kirjastosta suurimman osan kirjoista, mutta kyllä joskus tulee hankittua omaan hyllyynkin ns. tieto/harrastekirjallisuutta. Jotkut kirjat vaan on kiva omistaa ihan itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskettelussahan terästetty kaakao lämmittää ja tulee rohkeampia laskuja :-)

   Pääosin minäkin lainaan, mutta kuten jo tuolla aiemmassa vastauksessa mainitsin, niin sakkoja olen alkanut kirjastosta saada. Nykyisen asuinpaikkakuntani kirjastotädit ovat pilkuntarkkoja. Edellisen asuinpaikkani kirjastosta sai kirja olla vaikka kuukauden myöhässä ilman sakkoja jos se ollut kenellekään varauksen kautta menossa. Ja tässä 1½ vuodessa en vielä ole tottunut 'kuriin' :-)

   Poista
  2. Siksi keskityinkin huolellisesti kaakaotankkaukseen erityisesti Keski-Euroopan rinteillä ollessa. Olivat sen verran vaikuttavan näköisiä ettei niihin ilman riittävää nesteytystä lähdetty ;)

   Poista