keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uudet kynnet ja luuri

Eilen pidin vapaapäivän kun oli jälleen kynsien huoltopäivä sekä kampaaja. Kumpikaan noista ei ole asuinpaikkakunnallani vaan matkaan 100km yhteen suuntaan noita varten. Hölmöä ehkä, mutta kun on tottunut luottamaan tiettyjen palvelujen laatuun, niin on vaikea vaihtaa.

Kynsien kuviointi sama kuin tammikuun alussa laitettiin, mutta väritystä muutettiin. Nyt siis pinkin tilalla metallivalkoinen. Taustakangas on tunika/mekko, jonka jouluna Tallinnasta ostin.Kun syksyllä hankin iPadin, niin sen jälkeen olen hiljakseen suunnitellut myös luurin vaihtoa omppuversioon. Harkinta tosi pitkä, kun on 19 vuotta käyttänyt sitä entistä suomalaista merkkiä. Työluurini on Lumia, mutta sen akun kesto on mielestäni surkea, joten sekin vahvisti tätä muutosta.


Ostin tuohon myös samanlaiset suojakuoret, kun tuossa työluurissakin on.


Mutta sitten kävin myös Glitterissä ja siellähän olikin paremmat. Toki tuo on vain takakuori, mutta sopii ja istuu paremmin kuin tuo valkoinen, myös etupaneelia suojaava versio, jossa luuri 'keikkuu' eli ei pysy kolossa tukevasti.Tuo sopii kynsiinkin ainakin seuraavat kolme viikkoa, jolloin on kynsien seuraava muutos :-)

Toki kävin muissakin kaupoissa, mm. vielä kertaalleen Tiimarissa hamstraamassa askartelumateriaaleja.

7 kommenttia:

 1. Oi kyllä on niin kauniit kynnet !♥

  VastaaPoista
 2. Toisaalta kun nuo toimenpiteet täytyy käydä hoitamassa matkan päässä saa hyvän syyn hemmottelupäivään :) Upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha vaan, ettei aina pysty pitämään vapaapäivää vaan pitää toteuttaa työpäivän jälkeen. Kiitos :-)

   Poista
 3. Wau kyllä on hienot kynnet,väri on just mun mieleeni.Kyllä se aina itsetuntoa kohotaa kun on käynyt esim.kampaajalla ja tulee itselläkin pirteempi olo.Tai niin ainakin minulla tulee.Pirtsakkaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista