torstai 6. syyskuuta 2012

Tänään hujahtikin pari tuntia muoti- ja asustelehtiä selaillessa. Ihania vaatteita ja ennen kaikkea asusteita; kenkiä, laukkuja, koruja... Arvaattekin varmaan, että kyseessä Ellen asusteiden erikoislehti:
Toisena tutustuin uuteen Costume-muotilehteen, josta siis ensimmäinen numero on ilmestynyt ja on myynnissä tarjoushintaan 2€. ( Kuinkahan paljon enemmän tulisi ostettua irtonumeroita eri lehdistä, jos hintataso olisi pysyvästi tuo?)
Costume sisälsi monisivuisen Essie-kynsilakkojen mainoksen, jossa oli myös värikartta. Nyt voi jo kotona valita johonkin vaatteeseen sopivan sävyn, eikä tarvitse kaupassa arpoa hyvin lähekkäin olevien sävyjen kanssa kumman ottaisi.

HenkkaMaukasta annettiin mukaan myös heidän syksyn kuvastonsa, joka sisältää myös artikkeleita eikä pelkkiä mainoskuvia.
Tuntuu vaan, että näitä kaikkia kuvaston vaatteita ei esim. lähimpään H&M-kauppaan tule, vaan ovat niiden valikoitujen kauppojen valikoimissa:

Ellea ja Costumea tulee selattua vielä useampikin kerta, kun miettii itselle hankintoja ja jo olemassa olevien yhditelemisiä.

2 kommenttia:

  1. Nykyisin osta lehteni aina irtomyynnistä. Tuntuu että aina joku kiinnostava lehti on tarjouksessa. Turha maksaa tilaajana kalliita hintoja lehdistä.

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös katsella muotilehtiä, vaikka pukeudun nykyisin vähän miten sattuu ;)

    Usein puhelinmyyjät myyvät kalliimmalla hinnalla lehtiä ja muita tuotteita, kun esim. netistä itse tilaamalla saa.

    VastaaPoista