maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kirppislöytöjä

Piipahdin lauantain kauppareissulla myös kirpparilla. Niissä kiertely on mukavaa ajankulua enkä koskaan lähde niihin hakemaan jotain tiettyä asiaa, jota tarvitsisin tai haluaisin, mutta usein jotain tarttuu mukaan. On kyllä kirppiskäyntejä jolloin en ole ostanut yhtään mitään; en ainuttakaan pitsiliinaa, uushopeista tarjotinta tai 70-luvun desing maljakkoa/kulhoa. Tällä kertaa yhdellä myyntipöydällä huomioni kiinnitti ruusulautanen.
                                      
 Mielestäni ehdottoman kaunis. Vai mitä? Lautasen pohjassa on teksti: " Elizabethan, fine bone china" Tietenkin piti googlettaa, mitä tietoa tuolla haulla löytyy ja voi mitä ihanuuksia. Tuo 'fine bone ' tarkoittaa, että tuotteessa on vähintään 25% luun tuhkaa, joka tekee esineistä kuultavia. Anteeksi vaan kotimainen Arabian tuotanto, mutta ....http://www.thefind.com/gifts/browse-elizabethan-teacup . Katsokaa itse!
Tämä lautanen maksoi 3€, joten tunnen saaneeni rahalle vastinetta.

Toinen ostokseni oli hintalappuun nimetty 'pieni unkarilainen liina'. No, kokoa sillä ei tosiaan ole kuin 5 x 10cm, mutta ompelen sen kiinni valkoiseen pellavaiseen keittiöpyyhkeeseen koristeeksi ja johan on söpöä.

                                Tämä kukkaliina maksoi 1,40€. Eli hyvä ostos tämäkin.                                        

4 kommenttia:

  1. Olet tehnyt kyllä hyviä löytöjä!

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä molemmat! Ruusulautanen on oikein kaunis ja pikkuliina on kuin tehty tuunattavaksi:)

    VastaaPoista
  3. Loistavia löytöjä ja kauniita :)

    VastaaPoista