keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

En ole koskaan ollut säännöllisen aktiivisesti liikuntaa harrastava, mutta joitakin ahkerampia kausia on vuosien varrella ollut. Ehkä osansa on ollut sillä, ettei minulla ole ollut paino-ongelmia eikä siksi ole tarvinnut miettiä liikuntaa. Nyt päätin taas aloittaa 'paremman' elämän ja kannustukseksi ostin uudet jalkineet; Puma Bodytrain LS  lenkkarit, joissa on hieman kaareva pohja ja tuoteselosteen mukaan:
 • Toning-kengät, jotka jokapäiväisessä käytössä treenaavat pohkeita, reisiä ja takapuolta. Toning-kenkien käyttö aktivoi jalkojen, pohkeiden ja säärien kaikki pienet lihakset keskivartaloon saakka ja auttaa sinua kuntoilemaan kävellessäsi ja seistessäsi.
 • Puma Bodytrain ovat toning-kengät, jotka muokkaavat kehoasi pyöristetyn pohjan ansiosta, joka saa sinut kävelemään eräänlaisessa luonnollisessa tasapainossa. Tämä lisää lihasten aktiviteettia, joka muokkaa tehokkaasti sääriä ja takapuolta.
 • Aamuvirkkuna ihmisenä tänään klo 5:53 lähdin ensimmäiselle kävelylenkille ja sain miehenikin houkuteltua mukaani. Teimme 55 min. lenkin ja nuo kengät tuntuivat tosi mukavilta. Alkuun hämäsi, kun tuo pohja on kaareva, niin ihan kuin olisi kengästä korko puuttunut. Ja vakaa aikomus on tehdä sama lenkki myös huomenna aamulla :-) Mutta mitään himoliikkujaa minusta tuskin näilläkään jalkineilla tulee.                                            

  2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, miltä kengät tuntuvat pidemmän päälle. Siskoni osti saman tapaiset, mutta hän ei ole tottunut kaarevaan pohjaan. Minun kropalle kengät tekisivät varmasti hyvää, kun pitäisi vähän lihaksia vahvistaa :) Oletpas todella aamuvirkku, 5.53 lenkille Wau ! Töiden aikaan joudun kans joskus heräämään noin varhain, ja kevät ja kesäaaumut on kyllä ihania pyöräillä töihin, linnut livertää, aurinko nousee, aah.. Suomen suvea. Nyt on rytmi mennyt ihan päälaelleen, edellispäivänä menin nukkumaan 03.00 jälkeen ja heräsin 11.30. No kesälomilla on kiva tehdä kaikkea mitä päähän pälkähtää :D Postaile kokemuksia kengistä myöhemmin.

   VastaaPoista
  2. Kävelen tosi paljon ja pari kertaa on käynyt mielessä vastaavien kenkien osto.

   VastaaPoista