maanantai 10. marraskuuta 2014

Ajankuluksi näperreltyjä

Sunnuntai-iltapäivä oli pitkä emmekä viettäneet isänpäivää mitenkään. Omalle isälle olin lähettänyt kortin sekä soitin hänelle, kuten liki jokaisena muunakin päivänä. Mies vei jo lauantaina oman isänsä haudalle kynttilän. Aikani kuluksi tuunailin perusjoulukuusenpalloja. Liimailin niihin erilaisia nauhoja, pitsiä ja helmiä. Muutaman tosi koristeellisen pallon suunnittelen hankkivani kunhan ehdin Stockmannille.

 
Ompelutarvikkeiden joukossa oli myös paljettitähtiä, joten liimasin niitä kaksi vastakkain ja väliin ripustuslangan, joten nuokin tulevat roikkumaan tämän vuoden kuusessa. Kahtena edellisenä joulunahan meillä ei ole vietetty joulua. Edellisenä jouluna miehelle osui työvuorot joka päivälle ja viime joulun olimme Tallinnassa.

 
Alkusyksystä ostin heijastinkankaita, valkoista ja tummanharmaata, ja niistä syntyi muutama heijastin, jotka on helppo laittaa laukun lenkkeihin tai vetoketjuihin kiinni. Neljä on vain hapsuteltu ja laitettu helmiä. Tuosta yhdestä piti tulla pitsireunusteinen, mutta näppäryyteni ei riittänyt siihen :-(

Tämä on otettu salamalla
 
 
ja tämä ilman salamaa. 

 
Tuossa harmaassa heijastinkankaassa nurjapuoli on ikävästi vaaleaa.

14 kommenttia:

 1. Upeita palloja ja nuo heijastimet vasta hienoja ovatkin. Nyt vaan heijastimet heilumaan on tuolla en verran pimeetä :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja "näpräilyjä"! Heijastimille onkin nyt käyttöä !

  VastaaPoista
 3. Tuunatuissa joulukoristeissa onkin vain enemmän tunnetta mukana ja siitähän joulu koostuukin, tunteesta - miten sen milloinkin vain taikoo esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihteeksi tänä jouluna tämä koristeleminen innostaa ja kiinnostaa. Osin joulublogien syytä tai ansiota :-)

   Poista
 4. Hitsi, että nuo sinun joulupallosi ovat kauniita. Pitäisiköhän minunkin vähän tuunata omiani. Pitäisi hankkia valkoinen kuusi ja sinne voisi kyllä laittaa noita hopeisia tuunattuna. Ihana idea nuo heijastimet, sillä ne ei ole ihan tavallisia tylsiä ja sopii myös todellakin meille naisillekin. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Noissa heijastimissa yritys yhdistää laukkukoru ja heijastin.

   Poista
 5. Viitseliäästi näperretty, hienoa! Tykkään heijastimista, siinä olisikin hyvä lahja vaikka joulukortin mukaan hyvälle ystävälle.

  Mieltäni lämmitti kirjoituksesi, että soitat isällesi lähes jokaikisenä päivänä. Minun äiti, ihan kohta 85v, on myös yksin ja soitan hänelle myös joka pv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tuo soittaminen alkoi, kun äitini joutui laitoshoitoon ja on nyt jatkunut isän jäädessä leskeksi.

   Poista
 6. Hienot heijastimet! Noitahan ilolla jo ripustaa joka puolelle! :)

  VastaaPoista