tiistai 18. marraskuuta 2014

Takki poloinen :-)

Perjantaina saapui Zalandon paketti, joka sisälsi tilaamani parkatakin. Tämä nimitys parka on siirtynyt yleiseen käyttöön vaikka ennen tämän mallisia nimitettiin maihinnnousutakeiksi  ja suora käännös englannista olisi kai anorakki. Hassua, sillä parka on synonyymi poloiselle tai jollekin muulle vähän säälittävälle. Ja puenko päälle paran vai parkan? Saivartelua?

Edellinen parkani oli musta, joten nyt valitsin punaisen. Tämän hupun reunassa oli irroitettava tekokarvareunus, mutta mielestäni se oli niin ruma, että laitoin sen suoraan roskiin. Parkatakit (parat?) ovat huolettomia perus/arkitakkeja.
Paketissa olivat myös nämä saappaat, joiden metalliset yksityiskohdat olivat se juttu, joiden vuoksi ne tilasin. Tarvetta näille ei olisi ollut.

 
Reippain askelin arkea!

23 kommenttia:

 1. Kivan pirtsakka takki, varmasti lämmin. Ja vitsi miten makeet popot. Kyläl nyt kelpaa tuulla ja tuiskuttaa. Mäkin ostelin juuri vähän talvikamppeita. Voisinkin esitellä ne blogissa.

  VastaaPoista
 2. Pirteä väri takissa! Erottuu hyvin tummasta massasta.

  VastaaPoista
 3. Kyllä punainen takki vaan on niin ihanan piristävä ja saappaat ovat hyvän näköiset. Hyviä ostoksia!
  Takista puhuttaessa parka taipuu esim. puin päälleni parkan, monikossa parkat.

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköinen maihari ja saappaat. Minä joskus ihmettelinkin, mikä ero on parkatakilla ja maiharilla. Minulle on käynyt joskus samalla tavalla, että olen joutunut heittämään jonkun takin tekokarvareunuksen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Eräs myyjä perusteli kerran kamalan näköistä keinoturkista sillä, että ei yritetäkään kuluttajaa erehdyksessä luulemaan niitä aidoiksi.

   Poista
 5. Minäkin oottelen omaa parkaani saapuvaksi. On se aika kummallinen nimitys takille, muistan ne tosiaankin maihinnousutakkeina tai sitten maihareina. Maiharit on tosin nimitys niille kengillekin.. Mites se sitten meneekään; " laitanpa päälleni paran.. vaiko parkan?" :D

  VastaaPoista
 6. On kauniin värinen takki näin syksyn pimeänä aikana hyvin piristävä ja saappaat
  tosi kivat !♥

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvän mallinen takki ja aina yksille saappaille on käyttöä :) Olenkin ihmetellyt miksi kaupoissa tangoissa roikkuu parka takkeja, onneksi ei takki parkoja, minulle ne ovat edelleen maihareita :) Anorakiksi miellän sen etutaskullisen, vetoketjuttoman ja napittoman version :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat saappaat, takin väri on kivan pirtsakka!

  VastaaPoista
 9. Parka se paras, hih...Aivan ihanat saappaat, ihan minun näköset :)

  VastaaPoista
 10. Taidat tykätä vaatteista! Tyylikkään ja monikäyttöisen mekon ostit (edellinen postaus).

  VastaaPoista