keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kirppikseltä

En ole pitkään aikaan käynyt kirppareilla. Ehkä siksi, että välillä pitäisi itsekin luopua joistakin tavaroista, että uusille tulisi tilaa. Nyt eteen osui niin hauska ja kätevä puinen adventtikalenteri, että se oli pakko ostaa. Ostoa puolsi myös se, että meillähän ei ennestään ole minkäänlaista adventtikalenteria, jota voisi käyttää vuodesta toiseen. Ja kun/jos lapsenlapsia saadaan, niin tämän voi antaa heillekin.


 
Jokaiseen luukkuun mahtuu vaikka paperipäällysteinen karamelli tai jokin pikkuesine tai mikseipä vaikka 2€ kolikko. Tänä vuonna ehkä ilahdutan miestäni ja laitan joka luukkuun Fazerin sinisen, hänen lempikarkkinsa, mutta luukkuja ei voi täyttää etukäteen ettei hän popsi niitä kerralla :-)

 
Tämän voisi myös tuunata maalaamalla yksiväriseksi ja laittamalla luukkujen oviin vetimet pienistä kristalleista, jolloin voisikin toimia vaikka korvakorujen tai sormusten säilytyspaikkana. Ilahduttava ostos viidellä eurolla!

6 kommenttia:

  1. Ihana idea laittaa miehelle karkit kalenteriin! Tuollaisen itsekin tahtoisin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kalenteri ja tuostahan voisi tosiaan tuunata vaikka korukaapin. Alkoi oikein naurattaa, sillä taitaa kaikki miehet olla samanlaisia "pikkupoikia" :) mutta ihana idea ilahduttaa omaa miestään joulukalenterikarkeilla.. tv Liisa

    VastaaPoista
  3. Upea löytö ja hyväkuntoinenkin vielä, miehelläsi onkin jännät ajat ennen joulua :)

    VastaaPoista