tiistai 11. marraskuuta 2014

Aamukahvi

Sain kahvikuppihaasteen Pirjolta blogista Päivieni kirja , kiitos. Haasteessa on tarkoitus kertoilla viisi kertaa kahvi/teekupistaan. En juo kahvia päivittäin vaan korvaan yleensä aamukahvinkin Pepsi Maxilla. Kahvia aloin juomaan vasta alle 20v sitten, kun vierailuilla tuntui aina harmilliselta, että minua varten piti erikseen laittaa teetä. Tätä kahvittomuutta vahvistaa myös se, että mieheni työaamuina nauttii aamupalansa vasta työpaikallaan. Haasteen innoittamana tänä aamuna sitten nautin Capsolon Crema Latte Vanillan.


 
Ja päivän paikallisen lehden luen aina aamulla. Jos se jostain syystä jää silloin lukematta, niin sitä enää illallakaan lue.

 
Terveellistä tai ei, niin joka aamu ei myöskään tee mieleni syödä yhtään mitään, ei leipää, ei hedelmiä tai jugurttejakaan. Joinakin aamuina taas menee kevyesti pekonit ja munatkin.

 
Haasteen 1/5 kuppina Iittalan pikkuinen Taika-kuppi. Näitä kuppeja hankin viime vuonna tuon keittimen hankinnan jälkeen, kun se ei kovin suuria mukillisia yhdestä kapselista tee. Näitä kupillisia siitä tulee kaksi.
 
Haasteeseen mukaan kutsun Salaisen lumouksen Saijan Toivottavasti haluat osallistua :)
 
Mukavaa tiistaita!

16 kommenttia:

 1. Mukavia kahvihetkiä sinne! Yritin myös aikoinaan opetella juomaan kahvia samasta syystä. En kuitenkaan oppinut makuun, vaikka tykkään kovasti kahvin tuoksusta. Nykyisin on jo vähän helpompaa olla teen ystävä. Enää ei joudu lasten kanssa mehupöytään yhtä helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisille kahvi on 'pakollinen' tarjottava vierailuilla.

   Poista
 2. Kiva kun lähdit mukaan :)
  Tykkään noista Taika-kupeista. Meiltä löytyy tuota espressokuppia lautasineen punaisena.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta haasteesta, ei muuta kuin ihania kaffehetkiä kuvailemaan :) Tuo sininen Taikasarja on kaunis!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa kahvihetkiä . minä tykkään kahvista jos en juo aamulla kahvia niin en taida oikein herää ja päätäkin rupeaa jomottamaan .)

  VastaaPoista
 5. Mukavia kahvi- tai teehetkiä sinne! Tykkään kanssa Taika kupeista. Itselläni ei niitä ole. Minä olin 40v kun opettelin väkisin kahvia juomaan. Siihen saakka join vain teetä. Tuttu tunne tuo, että aina piti muistuttaa kyläillessä että juon teetä. Toki tutut oppivat sen nopeasti. Opettelin kahvin juonnin väkisin kovan vatsan takia. Kyllä se siihen auttoi ja nyt olen jo varsinainen kahvikissa.

  VastaaPoista
 6. Ilman aamukahvia en lähde liikkeelle ja Hesari pitää myös aamulla ainakin selata läpi :)

  VastaaPoista
 7. Tuo Taika-sarja on sitten kaunis ja kyllä se kahvikin maistuu kauniista mukista tai kupista paremmalta. Minun on aamulla saatava kahvia tai päivä ei lähde käyntiin. Illalla en voi juoda, kun menee yöunet.

  VastaaPoista
 8. Nuo Iittalan Taika-astiat on kauniita, itsellä on valkoisena jokunen muki. Myös Satumetsä on kaunis mallisto, siihen olenkin rakastunut totaalisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka monia kauniita astiasarjoja olisikaan, mutta kaappitilat ovat rajalliset.

   Poista