perjantai 19. syyskuuta 2014

Rhodo kukkii

Lämmin syyskuu on huijannut yhden alppiruusuistani aloittamaan kukkimaan. Mitenköhän käy sitten ensi kevään kukinnan? Onneksi vain tämä yksi, 7 muuta käyttäytyvät normaalisti.
Tontiltamme keräsin vanhaan kakkuvuokaan vähän sammalta, käpyjä, pihlajanmarjoja, puolukan varpuja ja marjaisan katajan oksan.

10 kommenttia:

 1. Oho..kaikkea luonto teettää.. Kaunis tuo asetelma!

  VastaaPoista
 2. Rhodon mielestä nyt on kevät! Mulla kukkii kurtturuusu itsepäisesti, vaikka on ollut huonolla hoidollakin. Tuo asetelma on ihana, siitä nappaan nyt idean kuistille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kurtturuusutkin kukkivat, mutta niistä en ole lainkaan huolissani. Täällä blogeissahan lainaillaan ideoita vuorotellen :)

   Poista
 3. No johan nyt on rodollasikin maailman kirjat sekaisin. Toivottavasti rodosi kukkii myös ensivuonna. Kaunis tuo sinun asetelmasi. Pihlajat ovatkin minun lempipuitani ja ne tuovat ihanaa väriä asetelmiin tai ihan sellaisenaan maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että ei aukaise kaikkia nuppujaan vaan säästää ne ensi kevääksi. Pihlajanmarjat tuovat kivasti väriä syksyiseen maisemaan.

   Poista
 4. Meillä sama ilmiö yhden rhodon kanssa. Onneksi siinä näkyi vielä lepotilaisiakin nuppuja, jotka toivottavasti kukkivat vasta keväällä.

  Kaunis asetelma. Toivottavasti oravat ja linnut antavat sen olla rauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ettei meillä ole ainoa seonnut rhodo.

   Kiitos :) Oravia ei pihallamme ole tänä vuonna näkynyt lainkaan.

   Poista