torstai 18. syyskuuta 2014

Teknisiä haasteita

Vaihdoin läppäriä ja virustorjunnasta huolimatta uusia pop-up-ikkunoita singahtelee koko ajan näytölle, joten ei tee mieli käyttää koko rakkinetta. Jonkin verran olen iPadillä lueskellut muiden blogeja, mutta en ole sen kanssa tottunut tekemään omia päivityksiä. Eipä silti mitään kovin merkittävää en ole puuhastellut tai saanut aikaiseksikaan.  Eilen vuorossa oli ripsien ja kynsien huolto. Kynsien pohjaväriksi tuli musta ja päälle metallipinkkiä foliolla tehtynä.


Vähänkö elämäni on nyt tylsää, kun ainoa 'uutinen' on kynsien värin vaihtuminen.

9 kommenttia:

 1. Pienistä puroista se ilo syntyy :) kauniit kynnet.

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä kauniin väriset kynnet! Koneet ovat arvoitus, minunkin temppuilee milloin mitenkin ja välillä on joutunut olemaan ilman konetta! Uuden laitteen käytön opettelu vie aikaa :D Minulla "uuden" puhelimen käytön opettelu vei aikaa, enkä osaa käyttää sitä vieläkään hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Uudessa koneessa ei muutoin ole mitään uutta entiseen verrattuna kuin että on eri laite, joten siksikin tuo temppuilu ärsytti.

   Poista
 3. Noin kauniissa kynsissä on uutista yllinkyllin! Kiva nähdä kauniita kynsiä toisilla,en voi itse pitää kuin lyhyttä mallia työn vuoksi.

  VastaaPoista
 4. Kauniit ovat nuo kynnet<3 Tekniikka pännii täälläkin, windows-päivitys hävitti langattoman verkon ohjaimet tästä mun vanhasta koneesta ja nyt olen jumissa hovikuvaajan työhuoneessa verkkopiuhan päässä... ei kiva...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaihdoimme samalla kiinteän verkon koko talon kattavaan langattomaan, joka onneksi toimii moitteettomasti.

   Poista
 5. Onko sulla Adblock, loistava väline mainosten estoon. Ja sun kyntesi on taas niin upeat!

  VastaaPoista