lauantai 20. lokakuuta 2012

Camo parka

Innostuneena Preferitan  ja Aikuisen naisen buduaarin esimerkeistä myös minä tilasin Varustelekasta camo-kuosisen parkatakin. Tämä kokeilu tuli halvaksi, sillä tuo takki maksoi alle kympin. Minulla ei ole aiemmin ollut maastokuositakkia, mutta tämähän saattaa olla monikäyttöinen ja pitkäikäinen vapaa-ajan käyttöön. Tässä muutama oma variaationi takista ja miten sitä voi käyttää.

 
 

7 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta ensimmäisestä. Kivan rouhea asu :) Mukavaa la-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Varustetelakan vaatteet on halpoja, mutta se kestävyys on toista luokkaa..nim.metsätysvaatteiden suurkuluttaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei päädy 'heavy use'-käyttöön, kun ei ole edes mitään hylkivää kangasta ja olen oikeasti enemmän 'korkokenkä-tyyppiä'. Pelkkä kokeilu :-)

   Poista
  2. no siinä tapauksessa :D meikäläinen kun tosiaan KÄYTTÄÄ vaatteensa kirjaimellisesti loppuun. noiden telakan vaatteiden kohdalla se loppu tulee midän talossa liian nopeesti. suositaan paljon boreuksen vaatteita. järkyttävän kalliita. esim.eilen ostin miehelle isänpäivälahjaksi uuden kerraston(108€), mutta entinen onkin kestänyt jo kokonaista 11 vuotta, että kyllä kannattaa..

   Poista
 3. Hih. Muhun ei oikein iske tuo muoti. Mieheni käyttää tuollaista pomppaa työkseen. En halua olla samis hänen kanssaan... ;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään näyttäydy tässä takissa pojalleni, joka myös työnsä puolesta on velvoitettu käyttämään tätä kuosia :-)

   Poista
 4. Kiitos! Arvonnastani voittamani paketti tuli jo perille. Tosi nopeaa toimintaa ja kiva palkinto. Tuo takkikin on mukava.

  VastaaPoista