lauantai 13. lokakuuta 2012

100. postaus ja 1. arvonta


Kun keväällä kirjoitin ensimmäisen blogitekstini ja pitkällisen harkinnan jälkeen sen julkaisinkin, niin en tiennyt silloin enkä tiedä nytkään, miksi yleensä kirjoittelen tätä blogia. Blogin sisältö on sekalaista huttua kaikesta minua kiinnostavasta. Toisaalta paljastan jotain omasta elämästäni ja itsestäni, mutta samalla haluan säilyttää tietynlaisen anonyymiteetin. Yhdellekään henkilölle en omaa aviomiestäni lukuunottamatta ole paljastanut, että pidän blogia. Toiveena ei todellakaan ole kerätä mitään laajaa seuraajajoukkoa, mutta on mukavaa, että jokunen sentään kurkistelee juttujani ja jopa kommentoi. Kiitos heille ( = teille).

 Luen useiden muiden blogeja kiinnostuksella vaikka kaikkiin en lukijaksi olekaan liittynyt. Tämähän antaa luvallisen tirkistelyn toisten elämään ja koteihin. Joidenkin henkilöiden persoonallisuus heijastuu niin vahvana heidän blogeistaan, että joskus huomaan ajattelevani heitä kuin todella tietäisin jonkun ihmisen kuten live-elämän tuttavuuden.

Tämä kirjoitus on 100. postaukseni, joten senpä vuoksi  laitanpa minäkin pystyyn arvonnan.  Tasapuolisuuden vuoksi voi osallistua vain yhdellä arvalla ja sen arvan saa olemalla tai liittymällä lukijakseni. Tässä kyllä piilee riski, että lukijakunta kasvaa :-)
Palkintona on aina tarpeellinen patalappu/patakinnassetti ja samaa sarjaa oleva kangas ’lautanen’.  Arvonta suoritetaan 18.10 kaikkien silloin sivullani näkyvien lukijoitteni kesken.
 

8 kommenttia:

 1. Voi eiiiii...nuo on minun!!!!!!!!!!! siis AIVAN IHANATA! ehdottoman mukana arvonnassasi ja kovasti paljosti onneva 100 postauksestasi.. tää on kivvaa ja koukuttavvaa :D

  VastaaPoista
 2. Tässä piilee myös riski, että voittaa ihan tietämättään, vaan mikäs sen mukavampaa!! Varsinkin kun palkintokin on tosi nätti!! :oD

  VastaaPoista
 3. Onnea ja kiitos mukavasta blogista. Ilman muuta haluaisin voittaa näin nätin setin!

  VastaaPoista
 4. Tunnen kanssasi hengenheimolaisuutta! Blogimme ovat jotakuinkin samanikäiset.
  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Aloittelevana bloggaajana olen huomannut, ettei se taida olla niin kauhean tärkeää, mitä ja miksi kirjoittaa. Olen itsekin sellainen sillisalaatti-kirjoittaja, että ei paremmasta väliä... No, mutta sinulla on kiva blogi ja onnittelen sinua sadannesta postauksesta. Kiva seurailla erilaisia ja täysin erityyppisiä blogeja, sillä silloin on todellakin värikäs blogiystäväjoukko käsillä!

  VastaaPoista
 6. Onnea ekalle sataselle!
  Tämä bloggailu on kivaa puuhaa ja koukkuunhan tähän jää! Varsinkin kun nyt esimmäisen kerran meillä oli viiden aikuisbloggaajan treffit syyskuussa :) Vitsit, että oli kiva tavata ihan oikeassa elämässä ja kyllä se käsitys, mikä heistä blogien välityksellä on tullut, piti ihan paikkaansa! Hienoa löytää vielä aikuisella iällä samanhenkisiä ihmisiä ja ystäviä :)

  Minä olen kertonut ihan lähimmille ystävilleni tästä bloggailusta ja sitten yllätyksekseni muutama vanha koulukaveri on täältä blogistaniasta löytänyt blogini :) Se oli hieman hämmentävä havainto, mutta mukava kuitenkin!

  Ja niin, olen siis mukana arvonnassa!

  VastaaPoista