perjantai 23. toukokuuta 2014

vaatekokeiluja

Eilen aamupäivästä tein muutamia kokeiluja yhdistellä pienin variaatioin muutamaa vaatetta. Kolmessa ensimmäisessä kuvassa on sama pitsihame vain yläosa tai kengät vaihdettu.Valkoisen neuleen helmassakin on pitsireuna, joten jatkaa samaa linjaa hameen kanssa.


Tämä musta reikäneule on liian pitkä ja 'syö' tuon hameen. Ei hyvä ollenkaan.

 
Vyötärömittaisella harsobolerolla mielestäni toimivin.

Seuraavassa kahdessa on sama trikoinen kukkamekko, mutta kengät ja laukku vaihdettu, joten ei juurikaan eroa. Tuo farkkutakki on varmaan 10v vanha, mutta aina vaan säilytän sen :-)Viimeiset kolme ovat samalla valkoisella tunikamekolla ja leggareita sekä kenkiä vaihdettu.

                                  Leggareiden lahkeissa on niiteillä tehtynä kuvioita.

Kaupungille lähtiessäni en kuitenkaan valinnut näistä yhdistelmistä mitään, mutta unohdin kuvat sen.

12 kommenttia:

 1. Eka asukuvassa luulin sinun olevan mekossa :D
  Farkkutakki taitaa olla aina muodissa varsinkin jos siinä on tuollainen klassinen leikkaus! Kauniita naisellisia vaatteita!

  VastaaPoista
 2. Toimivassa vaatekaapissa ei tarvitse olla montaakaan vaatetta kun osasia muuntelemalla saa jo kummasti erinäköisiä yhdistelmiä. Kivat kesäiset asut. itsellänikin vanha farkkutakki joka edelleen käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkutakit eivät kai koskaan kulu puhki (tms.) vaan säilyvät vaatehuoneen perukoilla kunnes taas löytyvät käyttöön tai päätyvät johonkin kierrätykseen :-)

   Poista
 3. Tahtoo farkkutakin ! Leggareita en osaa käyttää , jotenkin ne katkoo jalat ;) ainakin mulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varsinaisesti pidä leggareista, mutta tämän ikäisten polvet lyhyissä hameissa paljaaltaan eivät ole edukseen ja leggarit ovat kuitenkin kevyempi vaihtoehto kuin sukkikset, ainakin arkipukeutumisessa.

   Poista
  2. Mä olen NIIN samaa mieltä sun kanssa leggareiden käytöstä. Mielummin leggarit, kun paljaat sääret ;) Varsinkin töissä ;)

   Poista
 4. Pienilläkin asustemuutoksilla saa kokonaisuuden ihan eri näköiseksi. Mukavia variaatioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ja kuvissa myös valkoiset avokkaat! Hyviltä näyttävät, joten käyttöön vaan!

   Poista
  2. Kiitos :-) Tänä kesänä todennäköisesti alan käyttämäänkin ... ovathan ne jo vuoden odotelleet kaduille pääsyä laatikossaan :-)

   Poista
 5. Vau, vau ja vau... Upea lady. Siis niin kauniita vaatteita. Kerropa, että mikä kukkamekko, onko jostain saatavilla. Niin mun näköinen.

  VastaaPoista