lauantai 10. toukokuuta 2014

Äitienpäivälahjukseni

Omatoimisena naisena en jää odottamaan äitienpäivälahjoja vaan osallistun niiden hankintaan aktiivisesti. Poikani on ilmoittanut tulevansa huomenna pitkästä aikaa käymään ja kielsin häntä ehdottomasti tuomasta minulle mitään. Joten tänä vuonna lahjuksiksi kertyivät polkupyörä, harrikkabooliastia hanalla sekä ei niin perinteinen äitienpäiväkukka.

Minulla oli ennestään kaksi polkupyörää ja mies asetti ehdoksi uuden hankkimiselle entisten hävittämisen. Kuwaharan 21-vaihteisen pyörän otti miehen vanhempi miniäkokelas ja Soliferin retropyörän huoli pyöräkauppias vaihdossa. Kummallakaan pyörällä en ollut paljonkaan ajanut; Soliferilla ehkä alle 200 km? Molemmat olivat pääväriltään mustia. Uuden pyörän väri on kerma ja malli edelleen retro, vaihteita 3. Toivon tämän innostavan minua käymään edes lähikaupassa lihasvoimalla eikä aina autolla.


Tätä en toivonut, mutta kyllähän kesäjuhlissa tarvitaan hanallista booliastiaa, varsinkin kun sekin on HD-tuote :-) Astia on keramiikkaa ja kansi lasinen.


Perinteiset äitienpäiväruusut ovat mielestäni aina melko 'rötkön' näköisiä enkä ole koskaan sellaista huolinut enkä omalle äidillenikään aikanaan ostanut. Kalla mielletään usein hautajaiskukaksi ja tuo valkoinen ei oikeastaan ole kukka vaan kukinnon suojuslehti. Kallan merkitys on myös ylväs rakkaus ja niitä näkee myös morsiuskimpuissa. Tämän siirrän terassille kunhan yöt vähän lämpenevät, sillä pakkasta se ei suuren vesipitoisuutensa vuoksi kestä eikä toivu, jos sattuu saamaan pakkasta.


                                          
                                            Hyvää Äitienpäivää teille kaikille muillekin äideille!

10 kommenttia:

 1. Upeat lahjat! Pyörällä olisi
  si käyttöä täälläkin :)

  VastaaPoista
 2. Hienot lahjat. Kiitos, niin myös Sinulle Iloista Äitienpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Wau mikä fillari - kyllä tuolla kelpaa polkea.. Magee on myös booli-astia, siihen saa kivasti Kesäjuomia..
  Oikein hyvää äippäpäivää<3

  VastaaPoista
 4. Kivat lahjat olet saanut ! Hyvää äitienpäivää ❤️

  VastaaPoista
 5. Kyllähän tuollaisella pyörällä on ilo polkea, muutenkin kuin lähikauppaan!? Kalla on kaunis, joskus olen yrittänyt kasvattaa, mutta en saanut sitä kukkimaan.... Lehtiä kasvatti siitäkin edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan muka kaupunkilaisia, mutta täällä ei ole pyöräteitä ja kaupungin keskustaan on sen verran matkaa, ettei sinne pyörällä jaksa lähteä, joten taitaa jäädä vain lähikauppa/kirjastoreissujen käyttöön.

   Poista