lauantai 24. toukokuuta 2014

Mopoilua lasten syöpäsairaalan hyväksi

Tänään aamusta mopoilimme Tammisaareen, josta lähti XI. Ruukin kierros. Osallistumismaksulla tuettiin lasten syöpäsairaalaa ja järjestäjänä toimi ET Touring MC r.f.


Ilmoittautumisen yhteydessä sai 'passin', johon sai kuittauksen jokaisessa tarkastuspisteessä. Tarkastuspisteissä olisi ollut mahdollisuus tutustua mm. Mustion Linnaan ja Siuntion Gårdskullaan. Me pysähdyimme kahville vain Fiskarsissa. Muissa pisteissä vain kuittautimme 'passimme'. Reitin kokonaispituus oli noin 205 km, jonka lisäksi meille tuli tietenkin meno-paluu kotoa Tammisaaareen. Päivän km-saldomme oli 530km.


Olemme muutaman kerran aiemminkin osallistuneet saman kerhon järjestämille kierroksille. Reittivalinnat ovat mukavia mutkateitä ja opasteet reitillä riittävät ja selkeät. Tänään kelikin suosi ajelua. Maalissa eräs järjestysmiehistä kertoi tämän päivän osallistujamääräksi yli 700 henkilöä.

Todella mukava päivä ja avokypärillä saimme rusketusta pikkaisen liikaakin poskille  ja neniimme :-)

12 kommenttia:

 1. Hienon asian vuoksi olette mopoilleetkin! Vaikka periaatteessa olen sitä mieltä, että tuon sairaalan pitäisi yhteiskunnan kustantaa. Mutta kun ei kustanna, niin roponi olen minäkin tähän hankkeeseen laittanut.
  Ja tänään on tainnut yhdeltä jos toiseltakin nenä palaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sairaaloihin pitäisi valtiolla varaa verorahoista, mutta.....
   Nenän aurinkopunoitus yön aikana hiipunut, joten toivon lisää lämpöisiä aurinkopäiviä :-)

   Poista
 2. Varmaan maisematkin upeita reitin varrella. Hyvän ja tärkeään asiaan puolesta olette osallistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla läntisellä Uudellamaalla komeita, vanhoja jalolehtipuita ja suuria hyvinhoidettuja maatiloja kookkaine taloineen. Kaunista katseltavaa ja avokypärällä haistaa kaikki kukkivat tuometkin :-)

   Poista
 3. Hyvä kierros - tärkeiden asioiden vuoksi. Ihania ajokelejä ollutkin.. tosin tiedämme, että pukeutuminen voi olla aikasta tuskaa helteellä, mutta ajokamat tarttee olla päällä..mutta nautintoahan se on.. vaikkakin vähän hikoilisikin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä emme käytä goretexeja koska nahat ovat mielyttävämpiä. Samoin avopotta on viileämpi kuin umpikypärä. Lisää vain tuollaisia kelejä!

   Poista
 4. Kuulostaa kivalta tapahtumalta. Ehkä mekin jossain vaiheessa aletaan osallistumaan tällaisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtekää mukaan vaan tapahtumiin, joko kaikille merkeille tarkoitettuihin tai sitten HD-tapahtumiin :-)

   Poista
 5. Ihan kivan ajomatkan saitte kertymään yhden päivän aikana. Mikäs siinä onkaan upealla ilmalla ajella, pitää ottaa ilo irti silloin kun siihen on mahdollisuus. Huomenna, lauantaina, on Hki Bike Show, saa nähdä kuinka käy, kastuuko vai paleltuuko vai kenties molempia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sää suosii, etkä kastu tai palele Bike Show-matkalla :-)

   Poista