sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikonlopun puuhat

Tulevalla viikolla tarvitsen pienen lahjarasian, joten eilen askartelin kaksi, joista voin sitten valita sopivamman.Illalla sitten muutaman naisen kanssa kanssa kävimme nauramassa Hämeenlinnan teatterissa 'Kersantti Karoliina'- musikaalissa ja pitihän sieltä ostaa tuo esityksen mainos-T-paitakin.

Tänään kävimme kävelyllä ja reippaasti vesi virtasi padosta vaikka tuo yläpuolinen lampi oli vielä jääpeitteinen.


Ikkunasta olen jo katsellut, että takapihan hevoskastanjasta ovat kaikki oksanhaarat poissa ja kuten kuvasta huomaa, niin oksat ovat kelvanneet jonkun jäniksen talviruuaksi. Todennäköisesti tuo ei enää herää henkiin, joten pitänee hankkia uusi.

Raparperista näkyy jo piippa maanpinnalla. Toivottavasti se ei ole jäniksen herkkua.


Ja koska luontokin heräilee kukkimaan, niin samoin myös iPhonelle piti saada kukkiva kevätkotelo.

Ikuisena bling-blingin ystävänä tätä ei voinut vastustaa......

14 kommenttia:

 1. Lahjarasiasi ovat kauniita! Kyllä onkin tänään ollut niin keväinen päivä. Istutun ulkoruukkuihin jo helmihyasintit ja narsissit. Toivottavasti rusakot eivät käy niiden kimppuun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen toistaiseksi pidättäytynyt vielä kukkien laittamisesta terassille vaikka kovasti jo tekisi mieli. Tuntuu, että kukkien laittamisella houkuttaisin lumet takaisin :-)

   Poista
 2. Oletpa kauniita rasioita askarrellut. Itse tehdyt lahjarasiat ja paketit ovat jo yksinään lahja saajalle, jotain muuta kuin euron lahjapaperirullasta kiireessä teipattu suojus!

  VastaaPoista
 3. Musikaalit on kivoja käydä kattomassa..
  Tosi kauniit rasiat, voi kun viittis askarrella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aloittanut askartelut parin vuoden sisällä. Sitä aiemmin en koskaan askarrellut mitään.

   Poista
 4. Itse tehdyt rasiat ovatkin kivempia kuin ostetut. Minäkin olen sellaisia tehnyt ystäville.

  VastaaPoista
 5. Upeita rasioita ja superkauniit kännykän kuoret! Ollapa tuollainen taito hyppysissä. Jos joskus saat idean alkaa myymään tuollaisia, niin täällä ilmoittautuu ensimmäinen asiakas...:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hinot askartelut! Voi että siellä on kevät jo noin pitkällä! Laitoin kyllä minäkin jo narsisseja ulos... ja lumi on hävinnyt kiitettävästi täältäkin. Lähtisikö tuo sinun hevoskastanja juuresta? Meillä ei taitaisi menestyä, vaikka joskus olen haaveillut et voisihan sitä kokeilla, yllätyksekseni ranskalaiset lehtikuuset kasvavat ja voivat hyvin....

  VastaaPoista