perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ostoksia

Sunnuntaina kävin kirpputorilla Hämeenlinnassa ja keskiviikkona Turussa. Vaikka astioita on riittävästi ja ylikin, niin en voinut vastustaa muutamia sinivalkoisia vanhoja Arabian lautasia.

 
Vaikka en koskaan leivo pullaa, niin pulla/tarjoilulautasiakin kertyy. Tämä yksilö 'Paragon China Potters to her Majesty Queen Elisabeth'  Minulla on ennestäänkin yksi saman tehtaan tarjoilulautanen. Täältä löytyy enemmänkin saman tehtaan tuotantoa myynnissä http://www.thefind.com/kitchen/browse-paragon-china-england


Turussa kävin myös vakiokampaajallani. Minulla on takaraivon kohdassa pyörylä ja koska hiukseni ovat lyhyet, on tärkeää, miten sen kohdan leikkaa. Tuon pyörylän häivyttämiseen kampaajani suositteli Nioxin Diaboosteria, joka on tarkoitettu paksuntamaan hiusta, mutta toimii myös kampausnesteenä tuolle kohdalle ennen föönausta. Ja tuntuu toimivan myös pesun välillä pyörylän häivyttämisessä ilman fööniä.


 
Yleensä ja mieluiten shoppailen yksin, mutta eilen olin muutaman ystävättären kanssa liikkeellä. Yhden tunikan ostin; rimpsuisen, pitsisen ja hieman blingiä. Nuo yksityiskohdat eivät kovin selkeinä vaan näy kuvissa. Tuo päämateriaali lievästi ryppyistä, joten silitystäkään ei ilmeisesti pesun jälkeen kaivata :)
 
Näyttää jälleen tulevan ihana, aurinkoinen päivä!

12 kommenttia:

 1. Ihania kirppislöytöjä ja wau mikä mekko, niin mun mekko. Löysitkö täältä Hämppälinnasta vai muualta. Laitan noista galleriaostoistani joku kerta postausta, osa on vielä siellä, pitää hakea pakulla ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ostoksia olet tehnyt! Vanhat lautaset, niitä ei voi omistaa liikaa :)
  Kaunis oli myös tuo tunikasi ja kivat yksityiskohdat.
  Nyt viikonlopusta nauttimaan!

  VastaaPoista
 3. Kaunis keveä tunika ja nuo Arabian lautaset ovat tosi kauniita!

  VastaaPoista
 4. Kivoja ostoksia olet tehnyt.lautaset ovat tosi kauniita,se on kyllä niin kun astiat ovat kauniita niin ne viehähtää vaikka ei tarvtsekaa niin tulee ostettua. Tunika on kivan mallinen kaunis,Oletko jo pitkään käyttänyt sitä kampaus nestettä sehän
  on kivaa että se toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset astiat ovat yksi heikkouteni :) Kampausneste on ollut vasta keskiviikosta asti käytössä, jo näiden päivien perusteella sopii ainakin minulle tuohon 'pyöryläkäyttöön'.

   Poista
 5. Kauniita ostoksia. Ja sitäpaitsi sinisävyisiä lautasia EI VOI olla liikaa koskaan! Kauniita. Jossain vaiheessa keräilin niitä kirpputoreilta, mutta en ole pitkään aikaan nähnyt sellaisia täällä enää myynnissäkään. Lienevätkö löytäneet tiensä keräilijöiden kaappeihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan jotain juttuja on paljon tarjolla ja joskus ei yhtään vaikka etsisi. Tarjonta 'aaltoilee'.

   Poista