lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kukkakalsarit

Tänään ajelin Jämijärvelle koiranäyttelyyn katsomaan poikani ja miniäkokelaan koiraa ja toki heitäkin. Mennessä Tomtom ajatti minut jotain epätoivoista reittiä viimeiset noin 20 km - kuoppaista ja mutkikasta hiekkatietä, jossa muutamaan kertaan oli varoituksia 'hallitusjoukkojen' eli armeijan kaluston kohtaamisesta ja ilmeisesti harjoittelumaastoakin. Perille kuitenkin pääsin ja ajoissa.

Päivän asu ei ollut tyypillinen minulle; kukkakalsarit eli kukalliset legginsit maiharien kanssa.


Ja koska päivästä luvattiin aurinkoista ja lämmintä, niin pitihän keväinen pirteä parka laittaa päälle ja kookas laukku, että kameratkin mahtuivat.


 
 
                                                                Leppoisaa lauantai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Ihanat maiharit, hankin itse myös hiukka saman tapaiset kengät! :D Laukku ja takki aivan ihanan väriset! ( Kelpais kyllä minullekkin!)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Maaritin kanssa; maiharit on ihanat. Samoin laukku!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Kengät sopivat hyvin sinne ajelemiisi Niinisalon armeijamaisemiin. Jämijärvellä ja Niinisalossa on isot maastoalueet puolustusvoimien käytössä. Entinen Niinisalon eläinlääkintäkoulu, jossa koulutetaan armeijaan vieläkin sotakoiraohjaajia mm pitää siellä majaansa. Ennenvanhaan eläinlääkintäkoulussa oli myös Suomen viimeisiä suomenhevosia, joilla olen kauan aikaa sitten käynyt vaellusratsastamassa niissä maisemissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jalkine valinta lähinnä siksi, että noissa näyttelyissä joutuu seisomaan pitkään. Näyttelyssä oli koiria FCI 5 & 3/8. Osa arvosteltiin pihalla (metsästys tms. koirat), koska sisätilat olivat erittäin ahtaat.

   Poista
 4. Kiva asu! Olet rohkea pukeutuja,uskallat käyttää värejä.Piristävää :)

  VastaaPoista
 5. Vau mikä asu. Upea kokonaisuus kaikkineen.

  VastaaPoista