sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kyllä minä niin mieleni pahoitin...

Lähdimme eilen Raumalle tapaamaan siellä asuvia lapsiamme sekä miniäkokelaitamme.
Päivällä piipahdimme ensin kaupungilla kaksin. Vanhojen rakennusten yksityiskohdat jaksavat viehättäää.


Syksyisen kirkas ilma sai kanaalin vedenkin näyttämään syvän siniseltä.


Olin etukäteen varannut meille kuudelle ruokailun Kapteenin huoneessa . Ruoka-annokset täyttivät odotuksemme ja jälkiruoat kruunasivat ne. Myös tilan hämyisyys ja useat kookkaat laivataulut seinillä olivat makuuni.

Olimme varanneet kaikille myös liput teatteriin katsomaan Tuomams Kyrön tekstiin pohjautuvaan esitykseen 'Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike'. Teatterin jälkeen nuoriso lähti koteihinsa ja me hotellillemme. Jäimme hotellin ravintolaan juomaan yhdet 'yömyssyt' eikä kulunut kauaakaan, kun sinne saapui myös yllättäen Jarmo Koski ( Salattujen elämien 'Seppo'), joka oli juuri esittänyt pääosan tuossa näytelmässä.  Tovin aikailtuani kävin pyytämässä häneltä nimikirjoituksen omaan teatterilippuuni.Tänään vielä kiersimme parilla kirpputorilla, mutta en ostanut mitään sekä vieraillimme kummankin parin luona ennen kotiinlähtöä. Mukava viikonloppu varsinkin kun aikuisia lapsia ei niin usein enää tapaa. Eli en ollenkaan pahoittanut mieltäni koko viikonloppuna :-)

14 kommenttia:

 1. Ihania elämyksiä. Tyttäreni on todellinen Sallkkari -fani, ja hän ilahtuisi kovasti "Sepon" näkemisestä :)

  VastaaPoista
 2. Toissakesänä ajoimme mopoilla Turun saaristoreitin kautta rannikkoa pitkin Ouluun ja matkalla piipahdimme syömässä jossain viehättävässä ruokapaikassa Rauman pikkukaduilla. Olisi varmaan ollut antoisaa tutustua enemmänkin kaupunkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otatte kierroksen ensi kesänä uusiksi väljemmällä aikataululla, että ehditte katsella :-)

   Poista
 3. Teillä on ollut oikein elämysviikonloppu.Tuollaisista lomasista saa kyllä voimia arkeen. Todella kauniita rakennuksia!

  VastaaPoista
 4. Mukava viikonloppu ja upeat olivat myös ilmat. Kivaa viikonalkua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Teillä olikin mukava viikonloppu. Rauma on kyllä kaunis pikku kaupunki siellä on ihania vanhoja taloja ja hauskat kapeat kadut. Hyviä kuvia olet ottanut raumalta:)

  VastaaPoista
 6. Teillähän on ollut niin ihana viikonloppu ja vielä SuppoTaalasmaalta sait nimmarin ;)

  VastaaPoista
 7. Kadehdittavan upea viikonloppu sinulla ♥

  VastaaPoista