tiistai 8. lokakuuta 2013

Ihmiskeitin

Paljuilussa oli muutaman viikon tauko, mutta nyt lämpimät ja kirkkaat illat ovat suorastaaan pakottaneet sinne. Kun ilman lämpötila on +8 ja veden + 43 astetta, niin ihan näkyvää höyryä nousee tuosta ihmiskeittimestä :-)


Osittain noita puutarhan koristeita on jo viety talvisäilöön, mutta näitä pienempiä härpäkkeitä roikkuu paviljongin rakenteissa.

Kun paviljongin kattokangas on poistettu, niin nuo pienet aurinkokennolla toimivat lamput näkyvät kirkasta iltataivasta vasten.

Riisuttu paviljonkiMieheni halusi välttämättä laittaa tuollaiset valot myös lipputankoomme.Ruusukvittenin hedelmät ovat valmistuneet ja ovat melko kauniita ( halkaisija n.5cm)

 Hedelmä on hyvin puinen ja liian happoinen sellaisenaan syötäväksi. Mutta hillottuna, hyytelöitynä ja marmeladina sitä voisi käyttää. Sanotaanpa sen olevan alkuperäinen marmeladihedelmä suuren pektiinipitoisuutensa vuoksi. Koska en tee mitään hilloja tai muita säilömisiä, niin pelkiksi koristeiksi nämäkin jäävät.

10 kommenttia:

 1. Ihmiskeitin :D Ihana pöllöhärpäke!

  VastaaPoista
 2. Voin hyvin kuvitella, että on ihanaa kylpeä tuossa ihmiskeittimessä tähtitaivaan alla!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tuolla kelpaa lillutella näillä keleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan millaista tuo on pakkasella, kun ilman ja veden lämpötilaero on vielä suurempi.

   Poista
 4. Itekki oon joskus haaveillu tuosta keittimestä, mutta haaveeksi se jää ....
  Olis kait siellä makia pimiällä, kylymällä istuksia :)

  VastaaPoista
 5. Osuva nimi, ihmiskeitin :D Ihania härpäkkeitä, tykkään kanssa ripustella kaikenlaisia juttuja ympäriinsä :) Täytyy käydä katsomassa onko meidän kvitteni hedelmöinyt .

  VastaaPoista