torstai 5. maaliskuuta 2015

vaaleaa vaatetta

Kahtena edellisenä yönä on jälleen satanut lisää valkeat kerrokset maahan, voi kökkö! No, lopetin eilen karkkilakkoni ja sorruin. Karkkipussin tarrassa  oli ostopäivä 21.2. eli niin pitkään oli pussi säilynyt suljettuna. Hyvä minä :-)


Nyt onkin jo puolikiloa noita lemppareitani syöty. Tiedän, että toisille nuo ovat jopa inhokkikarkkeja.

Vaaleampaa ja keväisempää vaatetustakin hankin. Nuoruutta muistellen ostin henkkamaukasta lappuhaalarit. Sovittelin niitä maihareiden sekä korollisten kenkien kanssa.




Jollei muualla, niin ainakin kesällä talon maalauksessa niitä voi käyttää, sillä eikö maalareilla ole usein valkoiset haalarit :-)

Vaalea mekko ei ole ihan 'ominta malliani', mutta josko tässä iässä pitäisi jo siirtyä 'rouvamekkoon'?


Ei ainakaan balleriinojen kanssa sovi. Tosin balleriinatkaan eivät muutenkaan oikein ole mun juttu.


                                  Saappaat paremmat vaikka kuvatessa olikin paljaat sääret.

Ensi viikoksi luvattuja aurinkoisia päiviä odotellen......

36 kommenttia:

  1. Jo pitikin nuo karkit syödä,etteivät vallan kuivetu :) Täälläkin uppoaisi samaiset karkit. H&M:ssä näyttikin olevan paljon valkoista tarjolla.Kevätuutuuksia..Ohitin äkkiä ne pöydät ja rekit,valkoinen on niin arka väri..tai en vaan osaa käyttää sitä.Toisten päällä näyttää kyllä hyvältä.Lappuhaalareita olen käyttänyt nuorena (80-luvulla) ja raskausaikoina :)) Kivalta näyttävät lappuhaalarit päälläsi.Kesällä vaan joku värikäs t-paita alle ja tennarit jalkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuoruus ja odotusaika minullekin haalareista tulee mieleen :-)

      Poista
  2. Mekon helma laskeutuu niin kauniisti ! Lappuhaalarit ovat veikeät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekkoja 'heiluvalla' helmalla en muista käyttäneeni vuosikausiin. Haalareissa tulee tyttömäinen olo :-)

      Poista
  3. Kauniita vaaleita kesävaatteita. Kyllä se kevät pienin askelin etenee vaikka välillä taivaalta tuleekin lunta, usko pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) "Uusi lumi on vanhan surma" sanotaan, mutta näyttää, että tarvitaan monta 'surmaa' kaiken talven lumen hävittämiseen :-)

      Poista
  4. Oih, tuli nuoruus mieleen noista lappuhaalareista. Tykkäsin niistä kovasti ja näyttävät ne hyvältä sinunkin päälläsi. Terkuin Liisa

    VastaaPoista
  5. Voi hitsi! Kommenttini ilmeisesti häipyi jonnekin. Mutta noista haalareista tulee nuoruus mieleen ja ne olivat lepparit ja hyvältä ne näyttävät sinunkin päälläsi.

    VastaaPoista
  6. Voi miten kivoja hankintoja olet tehnyt. Osaan kuvitella haalarisi, niin että kirkkaan punainen huivi kaulassa ja punaiset kengät jaloissa. Tai mikä väri vaan sopii valkoisen kanssa. Minulla ei ole ollut raskausaikoina haalareita, mutta 18 vuotta sitten oli ihanat turkoosit lappuhaalarishortsit, olin silloin hoikassa kunnossa.
    Muurarin tyttärenä täytyy kertoa, että heilläkin on valkoiset haalarit;-) ja tosi taiteilijoilla.

    Mekko on ihana ja Sinulle sopii hyvin kellohelmamekko, kyllä hyvin käy "rouvamekosta". Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No muurausharjoituksia voisi kokeilla yrittämällä betonitöitä :)

      Kiitos, hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista
  7. Heh, namusiin on hyvä sortua välillä, sitten jaksaa taas :) Ja eikös se ole terveellisempää syödä kerralla ja sitten pitää taukoa?!
    Kivat kesäiset asut olet hankkinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveellisintä oli jos pystyisi karkkihimon taltuttamaan.
      Kiitos :-)

      Poista
  8. Kivat haalarit! Siitä onkin kulunut aikaa, kun viimeksi oli sellaiset omassa kaapissa. Aivan mahtava ja nostalginen vaate!

    VastaaPoista
  9. Hih nuo namut mielestäni ovat sellaisia jänniä, etten tykkää mutta silti niillä herkuttelen. Ovelia namusia. Sinulla niin kaunis ja sorja vartalo, että näytät kaikessa kerrassaan upealta ja upeita ovat vaatteetkin. <3

    VastaaPoista
  10. Lappuhaalari on kyllä ihan kaikkein mukavin vaate käyttää - harmi, ettei vaan enää oikein sovi meikäläisen vartalolle. Eikä kyllä mekotkaan, ei sen puoleen... Kaikki tuntuu näyttävän aina hyvältä sinun ylläsi!

    VastaaPoista
  11. Oikein herkkuahan nuo namit ovat, ne täytyy aina kaivaa itselle lasten irtokarkkipusseista :) Mun mielestäni kaikenlaiset haalarit ovat oikein kivoja, parhaiten lappuhaalarit toimivat korkkareiden kanssa, mutta maiharitkin ovat kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun lapsemme ovat jo aikuisia, niin karkit saa valita ja syödä ihan itse :-)

      Poista
  12. Saisi lumi sulaa eikä uutta tulla. En jaksaisi sitä yhtään. Hyvin olet mielesi malttanut noiden karkkien kanssa - ainakin tähän päivään asti. Minulta ne olisivat loppuneet heti alkuunsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ensi viikoksi luvatut aurinkoiset ja lämpöiset päivät jopa toteutuvat ja lumet sulavat :-)

      Poista
  13. Minulla on ollut ihan karkitonta eloa tammikuun alusta - ja tekee hyvää. Pidän aina näitä pausseja välillä. Tosi kivat haalarit :) moneen menoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole noin vahvaa itsekuria karkkien suhteen, valitettavasti.

      Poista
  14. Nuo karkit eivät välttämättä ole suosikkejani mutta menevät kun tarpeeksi kova karkkihimo iskee :D Tyylikkäät haalarit olet löytänyt ja istuvat, ainahan ei jokapuolelta istuvia tahdo löytää:)

    VastaaPoista
  15. Ihanat vaaleat vaatteet! Mekko on kaunis!
    Hurmaavaa naistenpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  16. ♥kiitos nameista! :) Ihanat asut. Mukavaa Naistenpäivää!

    VastaaPoista
  17. Hyvännäköiset noi haalarit, jotenkin olen aina tykännyt haalareista. Noiden maihareiden kanssa just ihanat :)

    VastaaPoista
  18. Voi mullakin oli nuoruudessa lappuhaalarit! Sitten poikakaveri nyysi ne enkä senkoommin niitä nähnyt ;) Rouvamekko on nätti, mistäs ostit?

    VastaaPoista
  19. Voi mullakin oli nuoruudessa lappuhaalarit! Sitten poikakaveri nyysi ne enkä senkoommin niitä nähnyt ;) Rouvamekko on nätti, mistäs ostit?

    VastaaPoista