maanantai 30. maaliskuuta 2015

11 kysymyksen haaste

Sain tämän 11 kysymyksen haasteen Anneaulikilta, kiitos :-)

Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Se , keneltä haasteen saat, on keksinyt itse 11 kysymystä ja vastaavasti sinä keksit 11 kysymystä niille , joille haasteen laitat eteenpäin.

 Hänen kysymyksensä ja omat vastaukseni tulevat tässä :
1) Mikä maa , mikä matkakohde on ollut sinulle mieluisin ja mieleenpainuvin ?
      
Olen vähän outo,  mutta matkustelu ei ole mitenkään intohimoni. Ei varmaan mieluisin, mutta mieleenpainuvin matkani on ollut Azerbaidžanin pääkaupunkiin Bakuun, jossa vietimme yhden joulun tienoon silloisen mieheni ollessa siellä työkomennuksella reilun vuoden ajan. 2) Laitatko kynsiäsi, siis lakkaat  a) ollenkaan b) itse c) joku muu laittaa ?

Lapsena ja teininäkin vielä olin kynsienpureskelija, mutta siitä tavasta päästyäni irti ovat kynteni olleet aina, siis todella aina, lakatut. Ja nyt viimeiset kolme vuotta ammattilaisen laittamat. 3) Omistatko viherpeukalon vai peukalon keskellä kämmentä?

Viherpeukaloin pihalla, mutta en mitään hyödyllistä, vain koristekasveja enkä niitäkään juuri siemenistä kasvattele. Sisällä tällä hetkellä vain yksi viherkasvi, palmuvehka, joka elää ja kasvaa vaikkei sitä juurikaan hoidella.Joskus minulla oli runsain mitoin viherkasveja kodissani ja jopa kasvivaloja niille.

 4) Teetkö käsitöitä ja jos niin millaisia ?

Enimmäkseen neulon, mutta joskus myös virkkaan. Viimeisimmät tekeleet ovat nuo hartiahuivit, jotka vielä viimeistelemättä. Kumpikin huiveista kuvassa kaksinkerroin.
 5) Mitä odotat tulevalta kesältä ?

Aurinkoa ja lämpöä runsain mitoin.

 6) Millainen on arkimeikkisi ja kauanko sen tekemiseen menee ?

Voiteet, kulmat, silmät, huulet ja sutimiseen menee 20-30 min.

 7) Mitä elokuvaa kävit viimeksi katsomassa ja kenen kanssa ?

Mieheni kanssa käytiin maaliskuun alkupuolella katsomassa " Kaiken teoria", joka kertoo astrofyysikko Stephen Hawkingista. Suosittelen. 8) Mikä on inhokkiruokasi ja miksi ?

Ehdottomasti hernekeitto! Olen lapsena joutunut lastenhoitajamme pakottamana istumaan pöydässä ja syömään lautasellisen loppuun vaikka tuo toimitus kesti pari tuntia ja lopussa keitto oli tosi kylmää ja puuroutunutta.


 9) Mitä maisemaa katsellessa mielesi lepää ? Meri, vuoristo, metsä tai ...? Kyllä ei ole meren voittanutta olipa se sitten tyyni tai syksyisen myrskyinen. 10) Kuinka monta kertaa päivässä käyt katsomassa blogisi kommentit ?

Riippuu päivästä. Toisinaan olen pidempään koneella, joten saapuneet kommentit näen heti tai joinakin päivinä en postauksen jälkeen käy lainkaan koneella enkä puhelimestakaan katso.

 11) Mitä näkyy ikkunastasi juuri nyt?

Harmaata räntäistä sadetta ja naapureiden pihat.

Haastan mukaan vastaamaan samoihin kysymyksiin seuraavat blogistit:

KässäRitun

Tiinan

Marrun

                                          Toivottavasti otatte haasteen vastaan :-)

14 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tämähän vaikuttaa oikein mukavalta joten tietysti mie otan sen vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, ehkäpä selviän näistä kysymyksistä ;)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva , kun ehdit näin vikkelään vastailla! Meri se on munkin lempielementtini ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on monelle tärkeä elementti vaikka asuisi sisämaassa :-)

   Poista
 4. Mukava lukea pikkuasioita sinusta.

  VastaaPoista
 5. Kivasti vastailit haasteeseen Kiva oli lukea niitä :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä näitä on kiva lukea! Kauniita hartiahuiveja - itse en ole koskaan niitä neulonut - virkannut kuitenkin useammankin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkaamisessa joutuu enemmän katsomaan työhön kuin neuloessa. Hartiahuiveille ei oikeastaan ole edes käyttöä paitsi jospa varaudun vanhuuden keinutuolissa istuskeluun :-)

   Poista
 7. Kiitos haasteesta ja hyvä kun huomautit omassa blogissani viestillä. Vastailen lähipäivinä. Kivaa tiistaita ja lopouviikkoakin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos haasteesta ja hyvä kun huomautit omassa blogissani viestillä. Vastailen lähipäivinä. Kivaa tiistaita ja lopouviikkoakin!

  VastaaPoista