maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pihalla

Viimein koitti aurinkoinen päivä! Aamusta kyllä satoi vettä, mutta jo aamupäivällä poutaantui ja kirkastui. Joten pihalla olen ollut tänään reilut kolme tuntia. Siirsin potkukelkan lyhtyineen kesäsäilöön ym.

Aamupäivällä vielä oli viimeisiä jäälohkareita etupihan laatoitetulla alueella. Nyt iltapäivästä, kun lähdin sisälle oli enää märkiä läiskiä.

 
Syksyllä tekemäni havupallopuu on mennyt ruskeaksi, mutta ihmeen hyvin on kestänyt talven.

 
En saanut ruusuja eilen naistenpäivänä, mutta ison nipun pajunkissoja. Lähempänä Pääsiäistä laitan noihin sulkia, mutta siihen asti saavat olla tuossa ulkona ja ilman vettä.

 
Hetken aikaa ihan vaan istuskelin pihalla josko aurinko olisi kalpeita kasvoja hieman värittänyt. Oli ihanan lämmintä :-)
 
 

23 kommenttia:

 1. Vihdoin aurinko alkoi täälläkin pilkottaa - oikein ihanata viikkoa - ja upea pajupuska!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten siellä näyttää jo niin keväiseltä :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten siellä näyttää jo niin keväiseltä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä tänään kova tuuli , mutta aurinko pilkisteli kuitenkin ... kevättä se tekee - vääjäämättömästi. Ihanaa sekin.

  VastaaPoista
 5. On ollut upeat säät ja kun aurinkokin paistaa, niin mielikin on virkeämpi. Kiva lähteä töistäkin, kun on vielä valoisaa. Saitkin ison kimpun pajunkissoja naistenpäivän kunniaksi. Ihania aurinkoisia päiviä toivoo Liisa

  VastaaPoista
 6. Kyllä lumenrippeet saa nyt kyytiä. Ihania aurinkopäiviä vaan lisää kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä se on ihanaa, kun voi alkaa riipimään kaikkia syksyllä talvea varten virittämiä juttuja. Mullakin vihdoin lähti jouluvalot katajasta. Siitä se alkaa! Se kevät:)

  VastaaPoista
 8. Aurinko tekee ihmeitä pimeän talven jälkeen ja teillähän on hyvin jo piha sulamassa. Mukavaa aurinkoista tunnelmaa ja keväisiä hetkiä ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin lottovoittaja, niin koko laatoitettu piha-alue olisi myös lämmitetty, joten pysyisi paljaana koko talvenkin :-)

   Poista
 9. Voi miten keväistä! Meilläkin aurinko lämmitti pirttiä niin, että saattoi hilpasta mekko päällä paljain jaloin. :) Oli kuin kesä ois ollut. :)

  VastaaPoista
 10. Teillä näyttää jo niin ihanan keväiselle! Meillä piha on aivan jäässä ja lumessa vielä! Tuolla edellisissä postauksessa sinulla oli aivan ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen petkeleellä hakannut pihan jäätä kappaleiksi, jotta suli nopeammin :-)
   Kiitos :-)

   Poista