perjantai 31. lokakuuta 2014

Halloween

Vaikkei meillä olekaan enää kotona asuvia lapsia, niin pitihän minun silti vähän Halloweenia laittaa. Etuterassin kulmatolpassa roikkuu normaalistikin Pentikin lyhty ja nyt laitoin sen eteen muutaman vuoden vanhan kankaisen kauhunaaman, että lyhdyn valo valaiseen tuon naaman pimeälläkin.

 
Betoniraudoista tehdyn ansaksen piikkilankakruunun alle laitoin kauhunaamarin ja siellä sisällä on pattereilla toimivat led-valot.

 
Tämä on niin kevyt, että tuuli liikuttelee sitä joten naama 'kääntyilee'. Tuota samaista ansasta pitkin istutin loppukesästä yhden ruusuköynnöksen kasvamaan ja todennäköisesti joulun alla siihen tulee jotain muuta koristetta, joten se on monikäyttöinen :)


 
Eteisen seinällä olevaan vaatekoukkuun laitoin yhden luurangon.

 
Karmivaa Halloweenia kaikille lyhtyjen ja kynttilöiden kera!

16 kommenttia:

 1. Meillä ei kauhujutut näy mitenkään.(meillä taitaa asustella varsin tylsää porukkaa) Hauska kuitenkin blogeista seurata miten tämäkin villitys meillä Suomessa leviää :) Mukavaa viikonlopun alkua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pimeimpään syksyyn yritetään saada jotain iloista juhlaa, käytetäänpä sitten nimitystä kekri tai halloween :-)

   Poista
 2. En ole halloweenista innoissani, mutta ei sen vietto minua haittaakaan. Lapset varmasti tykkäävät. Nuo edellisen postauksen kyntesit sopivat tähänkin teemaan.

  VastaaPoista
 3. Hui!
  ei meilläkään halloweeniä, hieman karsastan tuollaisia juttuja.. mutta muuten kyllä pyhäinpäivä on tärkeä. Ihanaa viikonloppua kallojen parissa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava ylimääräinen pyhäpäivä pitkään syksyyn :-)

   Poista
 4. Eipä meilläkään näy halloween mitenkään, enkä ole sitä koskaan viettänyt. Mutta hauskoja nuo sinun koristelusi :)

  VastaaPoista
 5. Oi että "pelottavia", minä en ole laitetellut mitään koristeita vaikka onkin lapsia! Oikeastaan harmittaa nyt, kun katselen sinun koristelua!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Nuo ovat tänään kerätty talteen odottamaan ensi vuotta :-)

   Poista
 7. Halloween katkaisee kivasti juuri pimeimmän syystalven taitteen värikkyydellään. Hurrrrrjia koristuksia, ihanaa että monet jo suomessakin ovat inspiroituneet syksyisestä juhlasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki kaipaa pientä koristelua ja juhlintaa aina :-)

   Poista