keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Näpertelyä

Alkuviikolla on käyttänyt aikaa askarteluun. Koska minulla ei ole askarteluhuonetta, niin siihen pitää aina vallata keittiön pöytä. Ja kyllähän niitä aina levittelee esille, mutta materiaalien pois korjaaminen on työläin ja ikävin vaihe.

 
Joulukortteja valmistui 25 kpl, joka on noin puolet tarpeesta eli ainakin toinen askartelupuuska pitää saada ennen joulukorttien postitusta.

 
Lisäksi koristelin muutaman tulitikkuaskin. Koristeltuja askeja on mukavampi pitää kynttilöiden lähettyvillä.
 
 
Uusimmassa 'Ihana'-askartelulehdessä oli vinkki peltisydämistä. Omat käsivoimani eivät sydänten leikkauksiin riittäneet, mutta aina niin avulias mieheni leikkasi ne, ja minä sitten vähän koristelin niitä. Tarkoitus on, että nuo pellit ajan myötä ruostuisivat. Oikealla alanurkassa olevaan sydämeen levitin punaista kimalleliimaa 'vereksi'. Nuo ripustelin pihalle puuhun ja siihen piikkilankakranssiin.
 
 
Männynkäpyjä keräilin muutaman ja ruiskutin niihin hopeista spraymaalia.Käpyjä pitää keräillä, kuivattaa ja maalata vähän lisää. Tuo astia täydemmäksi sekä paria muuta ideaa varten.


17 kommenttia:

 1. Voi kun joskus saisi vielä intoa askarteluun.. Tosin välttämättä ei enää se into tule takaisin ollenkaan. Kauniita kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kiinnostuksen kohteet ja into kai menevät ja tulevat itse kullakin, eli muutamia vuosia sitten en olisi voinut kuvitellakaan askartelevani mitään.

   Poista
 2. Tosi kauniita kortteja olet tehnyt Sinulla on niitä ideoita paljon :)

  VastaaPoista
 3. Siellä pyörii jo joulu mielessä.Hyvä niin-ei jää viime tippaan kaikki.Kaunista olet saanut aikaiseksi.Itse tehty kortti on myös kiva saada.

  VastaaPoista
 4. Hienoja kortteja olet askarrellut. Mahtava "askasteluarsenaali" Sinulla. Itse tehdyt kortit on ihania, säästän ne aina.
  Samat ajatukset minullakin korttien suhteen eilen, mutta nyt tällä kertaa hankin valmiit Syöpäyhdistyksen kortit. Toivon sydämestäni, että suurin osa tuotosta myös menee ko.yhdistykselle.

  VastaaPoista
 5. Oioi.. tästä sain inspiksen itsekin askarteluun - kiitos!!
  Niin ja ihan ihania juttuja olet tehnyt..

  VastaaPoista
 6. Siellähän on ollut varsin jouluinen puuhapaja! Kauniita kortteja oletkin saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Olen ihan unohtanut nuo peltisydämet, on niitä pitänyt tehdä. Kiitos muistutuksesta! Olet jo hyvissä ajoin liikkeellä joulukorttien kanssa. Itse aion tänä vuonna kirjoittaa joulukirjeen. Katsotaan jääkö perinteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksilöllinen joulukirje olisikin hieno! Vaatisi todella paljon aikaa ja miettimistä.

   Poista
 8. Ahkerana olet ollut, hienoja kortteja!

  VastaaPoista
 9. Olipas kauniita nuo peltisydämet! Mistä olet materiaalin hommannut?

  VastaaPoista