sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Nettiostoksia

Olen aiemminkin tilannut Viherpeukaloilta taimia ja kukkasipuleita. Niinpä 'sorruin' tarjoukseen ja tilasin Lilja mixin. Pakkaus sisälsi 40 sipulia; 10 kpl vaaleanpunaista Algarvea, 10 kpl punaista Monte Negroa, 10 kpl tummanpunaista Mapiraa ja 10 kpl valkoista Ercolanoa.


Sekä lisää  (tuotekuvauksen mukaan) korkeaa ja majesteettisen upeaa värililja Mapiraa

 
Toivottavasti ensi kesänä kukkivat noiden mainoskuvien kaltaisesti meilläkin.

 
 
Lokakuun Pirkassa (s.72) oli netAnttilan mainos valaisimia jopa -73%, joten tilasin eteiseemme kaksi LampGustafin keskikokoista Cosmos-plafondia, joissa osittain lasia ja osittain akryylia olevia 'kristalleja'.


 
Valaisimet sisälsivät halogeenilamputkin, joten edullisesti vaihtelua eteiseen :)


 

14 kommenttia:

 1. Viherpeukaloilla on kyllä laadukkaita kasveja ja sipuleita. Upeat blafondit olet saanut. Vähän blingblingiä elämään :) Liisa

  VastaaPoista
 2. Ihania liljoja, toivottavasti lähtevät hyvin kasvamaan ja kukkimaan. Haluaisin mökille valkoisia liljoja tiikerililjojen joukkoon.

  VastaaPoista
 3. Valot ja kristallit tuovat ihanaa säihkettä syksyyn, kaunis valaisin!

  VastaaPoista
 4. Upeita liljoja, keväällä nähdään kukkaloisto pihallasi. Ihanat valaisimet, minulta on tuo tarjous Pirkassa mennyt ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään, mutta kukkivat vasta loppukesästä :)

   Poista
 5. Upeita kukkia luvassa! Mainoskuvat on niin houkuttelevia, että tekisi mieli ostaa kaikenlaisia kukkia. Usein myös kuvastoissa on harvinaisempia lajikkeita, joita ei meidän nurkilla myydä kaupassa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Markettien taimimyynneissä lajivalikoima aina kovin suppea ja siksi pitää joko tilata netistä tai etsiä 'oikea' taimisto. Samoin hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 6. oi mitä ihanuuksia kasvattelet..
  kaunis valo tulee lampusta..

  VastaaPoista
 7. Tuo Mapira näyttää varmaan tosi upealta valkoisen rinnalla! Kiva nähdä ensi kesänä miltä nuo näyttävät.

  VastaaPoista