keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ostoksilla Turussa ja Salossa

Maanantaina menimme Turkuun ja aloitimme kauppakierrokset nauttimalla Stocmann Buffetissa kahvit ja runsaat katkarapuleivät. Sitten tietenkin kierrettiin koko Hansakortteli, jonka jälkeen käytiin kirjautumassa sisään Hamburger Börssiin ja viemässä ensimmäiset ostokset huoneeseen. Illalla jalat olivat aika väsyneet vaikka olin valinnut matalakorkoiset kengät. Ruokapaikaksi valitsimme Torren  Linnankadulla. Mies söi Lankkupihvin ja minä Senõritan. Ennen hotelliin vetäytymistä kävimme vielä nauttimassa jälkiruuaksi pari Mansikka Margaritaa.

Tiistai alkoi hotellin aamiaisella, joka tarjottiin Börssin vanhassa osassa. Seuraavana kiertelykohteena oli kauppakeskus Mylly.

Ostoksista mainittakoon tummansininen 'ruusulaukku', joka sopii siihen aiemmin esittelemääni puutarhajuhlahattuun. Tämä löytyi Kauppiaskadulta Jane's Style-liikkeestä, joka on erikoistunut näyttäviin juhlapukuihin, koruihin, iltalaukkuihin ja koristeellisiin käyttölaukkuihin.
Toki ostin toisenkin käyttölaukun  Laukku-Rastista
Indiskasta pari lyyhtyä lisää paviljonkiin ja Clas Ohlsonilta muutamia super-led aurinkokennovalaisimia, jotka todellakin valaisevatkin eivätkä vain hehku. Muutama pukeutumispaita perusvarastoa täydentämään. Musta pitsitunika Gina Tricot'sta.
Ja Wiklundilta Betty Barclayn keltainen trikoopaita sekä tummansininen lyhyt neulejakku, jossa hauska yksityiskohta takana
Tänään kävimme Salon taidemuseossa, Veturitallissa, jossa on menossa Adolf  Bock ja Meritaiteen mestarit-näyttely. Esitteessä kerrottiin, että mukana myös Ivan Aivazovskyn teoksia, mutta niitä oli vain kolme.

Ja sitten näiden päivien paras ostos ( ja myöskin kallein); uusi lamppu ruokapöydän yläpuolelle.
Sekin empireä, kuten keväällä keittiöön remontin yhteydessä hankittu kaapistokin.

Siinä jopa tuo kattoa vasten tuleva osa on kaunis!

4 kommenttia: