sunnuntai 26. elokuuta 2012

Laiska sunnuntai

Vaikka eiliset vieraat poistuivat jo aikaisin, noin klo 01 ja heräsinkin normaalisti aikaisin aamulla, niin silti en ole tänään tehnyt juuri mitään. Yöllisten jälkien siivoamista tietysti. Osa eilisistä laseista, tyhjistä pulloista ja tölkeistä, sekä avaamattomiakin tölkkejä jäi terassin pöydälle siirryttyämme sisätiloihin jatkamaan illanviettoa, joten ne piti siivota pois naapureiden näkyvistä välttääksemme enempää paheksuntaa.

Terassilämmitin osoittautui oikein hyödylliseksi ja toimivaksi hankinnaksi. Miksiköhän emme jo aiempina vuosina ole sellaista ostaneet?

Hiukan aikaa nypin pihaakin. Loppukesästä vaan into alkaa hiipua, kun tietää kaikkien lakastuvan pian. Paitsi gladiolukseni ovat jotain myöhäistä sorttia, kun ensimmäiset kukat vasta avautuvat.
Ruukuissa hyvässä kukinnassa ovat tietenkin ruukkukrysanteemit

                                         syklaami

                                             ja veronica
Suurimman osan päivää olen kuitenkin vain surffannut netissä ja tehnyt henkistä valmentautumista tulevan työviikon palavereihin.

2 kommenttia:

  1. Itsestäni kyllä huomaan sen että enää ei jaksa valvoa yöhön niinkuin ennen ja sitten kun joskus valvoo pidempään seuraava päivä menee elpyessä :) Se ikä, se ikä!
    Mukavaa viikonalkua kuitenkin ;D

    VastaaPoista