perjantai 10. elokuuta 2012

Hikeä ja puuskutusta!

Mieheni on saanut minut liikkumaan tänä kesänä enemmän kuin vuosiin. Olenkohan hänen mielestään rupsahtanut? Vaiko on vain tarkoitus, että minusta aikanaan tulee hyväkuntoinen vanhus, joka dementikkona saa hyvän etumatkan karkureissuillaan. Lisää kuntoilua on luvassa, sillä tänään käytiin Lahdessa ja mies osti meille (= minulle) crosstrainerin. Se sijoitettiin varastoon ja ensimmäiset hiet on jo kuntoiltu. Ensimmäiset 2 minuuttia sujuivat hyvin NRJ:n musiikin tahdissa, mutta sitten aloin jo puuskuttamaan. Paljon on siis vielä harjoiteltava, jotta kunto nousisi.
Samasta kaupasta ostettiin myös nyrkkeilysäkki ja molemmille nyrkkeilyhanskat. Sitä en vielä testannut, kun kotoa ei löytynytkään riittävän järeää kiinnityskoukkua. En ole aiemmin kokeillut nyrkkeilyä, eikä mieskään.

Jos urheilija ei tervettä päivää näe, niin toivottavasti se ei koske kuntoilijoita.

2 kommenttia:

  1. Jestas, teillähän on siellä oikein oma kuntosali! Nyt vaan tsemppiä kuntoiluun. Itsekkin tässä mietin että pitäisi varmasti ilmoittautua johonkin jumpparyhmään :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä sinä ! Kuntovälineet kotona on parasta mun mielestä. Mä olen niin laiska lähtemään mihinkään kuntosaleille. Meillä ei tällä hetkellä ole kuin kuntopyörä ja pienempiä vempeleitä, mutta niillä tulee sentäs joskus kuntoiltua. Inspistä lähteä kuntosalille, on saanut odottaa jo yli 10 v. :D Mun siskolla on muuten nyrkkeilysäkki ja nyrkkeily tekee kuulemma erittäin hyvää mm. hartioille, jotka ovat jumissa. Kuntoiluintoa teille !

    VastaaPoista