maanantai 31. elokuuta 2015

Syksyn alkua

Viime viikolla tein pitkään harkittuani päätöksen, että luovuin geelikynsistä. Kävin vain poistattamassa vanhat pois. Muutos tuntuu suurelta kolmen vuoden koristeltujen kynsien jälkeen. Ja saattaa olla, että vielä palaan kynsihoitolan asiakkaaksi :-)

 
Syksyn pimeyden saapuessa tarvitaan heijastimia helpottamaan autoilijoita havaitsemaan kävelijät ja pyöräilijät, joten väkersin Ihana-lehden ideoiden mukaan muutaman heijastimen. Pöllöheijastin on sellainen kova, mutta muut pehmoheijastimia. Noiden lukkokiinnitysten kanssa nuo ovat helposti ripustettavissa laukun/repun lenkkeihin tai vaikka vetoketjun vetolenkkiin.

 
Perjantaina taiteiden yössä kuvasin kuutamon iPhonella Viipurintien sillalta Paasikiventien sillalle päin ja järvi siis Vanajavettä. Venetsialaisiltana, lauantainakin, oli komea kuutamo, mutta jäi kuvaamatta viettäessämme iltaa naapureidemme kanssa.

 
Huomenna on jo syyskuu, mutta toivottavasti jatkuvat syyssateet eivät vielä ala.


23 kommenttia:

 1. Sullahan on tosi kauniita ja terveet kynnet ihan luonnostaan :) Ihania heijastimia, askartelukaupassa varmaankin on materiaalia, vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)
   Koruvaijeri sekä lukkohelmet paikallisesta askartelukaupasta.

   Poista
 2. Omat kynteni olivat kovasti ottaneet nokkiinsa geelikynsistä, mutta nyt ollaan taas päästy terveisiin omiin kynsiin..:)

  VastaaPoista
 3. Varmasti outo tilanne. Iiiks... katsotaan, että miten sun käy. Hienoja heijastimia.

  VastaaPoista
 4. Itselläni ollut joskus myös geelikynnet ja eivät kyllä näyttäneet hyviltä, sillä kynsissä oli vauroita. En ole sen jälkeen niitä laittanut. Sinun kyntesi näyttää hyviltä kuitenkin. Heijastin on halpa henkivakuutus ja nättejä nuo sinun.viikonloppuna oli todellakin upea kuutamo.

  VastaaPoista
 5. Nyt pääset sitten tekemään omia lakkauksia;) kauniit malliltaan ovat kyntesi , ne on helppo laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasurilla oikean käden kynsien lakkaaminen koristeelliseksi tulee olemaan haasteellista.

   Poista
 6. Upeat ovat nuo matkin kyntesi! Heijastimet pitääkin taas kaivaa esille, kiitos muistutuksesta! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. No hitsi, sun kyntesihän näyttävät tosi upeilta ihan luonnontilassakin. Mikä sai luopumaan geeleistä (itselläni ei ole koskaan mitään ollut kynsissä, ihan ummikko näissä asioissa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuin, kun oli aina säätämistä aikataulujen kanssa ehtiä Saloon kynsihuoltoon ja hyvää paikkaa en halunnut vaihtaa mihinkään lähempänä olevaan.

   Poista
 8. Rohkea päätös ja sinullahan onkin todella kauniit kynnet aivan omasta takaa. Todella kauniin malliset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan aikaa kynsien kotona hoitamiseen tulee kulumaan enemmän kun kotilakkaus ei kolmea viikkoa hyvänä pysy vaikka vaan heiluttelisin käsiä ilmassa tekemättä mitään :-)

   Poista
 9. Sinulla on kyllä kauniit kynnet - itse en ole koskaan edes harkinnut geelikynsiä - olen kuullut, että ovat aikamoiset pöpölähteet :/ tosin taidan olla ihan juntti tässä muutenkin :)) sillä tykkään luonnollisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos omat kynnetkin ovat pitkät, niin saman verran pöpöjä mahtuu kynsien alle.

   Poista
 10. On varmasti tosi outoa olla ilman geelikynsiä. Sulla on erittäin kauniit kynnet itselläsikin, saat noistakin näyttävän näköiset helposti.

  VastaaPoista
 11. Kauniilta näyttää omat kynnet,eihän nuo koristeita tai lisävahvikkeita tarvitse :) kivoja heijastimia..ja tarpeellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tottunut kynsikoruihin ja koristeluihin, niin paljaana näyttävät ankeilta.

   Poista