torstai 14. toukokuuta 2015

Värin vaihtoa

Olen ollut tekoblondina ja lyhyillä hiuksilla nyt reilut 4 vuotta ja alkaa tympimään. Sitä ennen pidin useamman vuoden mustia pitkiä hiuksia. Enää en jaksa alkaa kasvattamaan pitkiä hiuksia eikä päänahkani kestä mustalla värjäystä. Alkuperäinen värini on melko tumma, mutta ensimmäisiä harmaita alkoi ilmaantumaan jo 30:senä, kääk! Vetäisin siis hiukseni vaaleanpunaisella Lorealin sävyttävällä hoitoaineella, joka on yli puoli vuotta odottanut käyttöä pesuhuoneen kaapissa. Värin ei ole tarkoituskaan kestä kuin kolme pesua. Eilen viimeisetkin punertavat latvat poistuivat hiusten leikkuussa. Tuubista riittää useampaankin käyttökertaan, joten toistekin tämän teen.

 
Eilen vaihtui myös kynsien väri. Kahta eri sinistä, muutama valkoinen piste kahdessa kynnessä ja neljässä kynnessä pieni vaaleansininen bling-bling-kivi.

 
Leppoisaa helatorstaita!

20 kommenttia:

 1. Ihanata väriterapiiaa sinulla siellä :)

  VastaaPoista
 2. Väri on ilo!
  Herttaista helluntaita!

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet ja jännä tuo Lorealin sävy. <3 Väri tuo energiaa ja piristää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kynsistä kuuluu tekijälle :-) Sävy näkyi utuisen roosana hiuksissa.

   Poista
 4. Kauniit kynnet :) Väriä harmaaseen keväseen!

  VastaaPoista
 5. Keväisiä värinvaihtoja sulla :) kynnet on taas niin kauniit ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsientekijää en vaihda vaikka hänen luokseen onkin matkaa reilut 100km :-)

   Poista
 6. Hiuspohdintoja käydään täälläkin. Lauantaina olisi aika kampaajalle ja nyt pohdin mitä tehdään. Olisin jonkinasteiseen muutokseen valmis. Kauniit kynnet taas sinulle laitettu!

  VastaaPoista
 7. Laitapa kuvaa ennen ja jäkeen hiuksista ;) Upea kynnet.

  VastaaPoista
 8. Värin vaihto piristää aina kummasti. Kivat kynnet!

  VastaaPoista
 9. Taas ihanat kynnet! Voi olisipa kiva nähdä väri hiuksissasi. Minä olen punatukkainen oikeasti, mutta ollut jo blondina monta vuosikymmentä. Kampaajani ei suostu värjäämään mulle minkäänlaista punertavaa. Olisi kiva kokeilla näin pitkän ajan jälkeen. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Väriä ei enää ole lainkaan enkä ottanut hiuksistani vaaleanpunaisina kuvaa. Ainetta jäi toiseenkin käsittelyyn, joten varmasti kesän aikana sävytän uudelleen.

   Poista
 10. Vaihtelu virkistää hiusvärissäkin ja hmm ilmeisesti kevät toi "hiuskriisin, myös minulle.." Lyhyet hiukset ovat kivat, mutta nyt olen sitten miettinyt josko se hieman pidempi malli olisi parempi. (kasvattaminen on vain niin kamalaa, siis hiuksia ei saa laitettua kauniisti) Väriäkin olen harkinnut, sillä minulla ensimmäiset harmaat ilmeistyivät alle 30 v. Olin kauhuissani silloin, nyt en ole värjännyt hiuksia muutamaan vuoteen ja edessä on valkoinen raita...Osa luulee että värjään sen siihen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehillä ohimoiden harmaantuminen on charmikasta, mutta naisille ei :-) Harmaantuminen selkeänä raitana onkin hämäävää. Harvoille vain tulee siten.

   Poista