perjantai 13. helmikuuta 2015

Kevätväsymys/saamattomuus

Jonkin sortin kevätväsymys tai saamattomuus on ottanut minusta ylivallan. Pari päivää olen kyllä ajatuksen tasolla kuvitellut tekeväni blogiinkin päivityksiä, mutta kuten olette ehkä huomanneet, niin mitään ei ole valmistunut.

Tiistai ja keskiviikko olivat ihania, lämpiä ja aurinkoisia päiviä. Tiistaina ajettiin työpäivän jälkeen Sappeeseen laskettelemaan ja niin oli moni muukin. Sappeessahan on hiihtolomaviikkoja lukuunottamatta joka tiistai 'alennuspäivä' eli hissilippu maksaa vain 3,5€/tunti. Kaunis ilma ja halvat hinnat, niin hissijonoja kertyi. Laskemaan kyllä mahtui ilman suurempia väistelyjä.

 
Keskiviikkona, kun aurinko oli jo tehnyt esivalmisteluja, niin hakkasin autotallin edustalta jäätä petkeleellä, että sain vähän kivetystä paljaaksi. Täytyyhän kevääntuloa yrittää edistää :-)
 
 
Eilinen oli jälleen masentavan harmaa ja tänään on ilmakin kylmennyt taas pakkaselle :-(
Odotan niin kaivaten kevättä!
 

14 kommenttia:

 1. ♥pian on kevät ja nautitaan auringosta. Harmaus saakin mielen apeaksi.

  VastaaPoista
 2. Sydämellistä ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
 3. Petkelehommia täälläkin päässä! Omaa harmauttani piristääkseni kävin mattokutomossa tilaamassa eteiseen uuden räsymaton. Jostainhan se ilo on elämään otettava ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedetään, mutta kärsimättömänä haluaisin sen pikaisesti :-)

   Poista
 5. Kyllä se kevät tulee pikkuhiljaa. Voi, olet päässyt laskettelemaan. Vielä on lumilautani korkkaamatta tälle vuodelle. Saa nähdä, pääseekö mäkeen tänä vuonna edes. Hyvää ystävänpäivää sinulle tv Liisa

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 7. Saamattomalta tuntuu täälläkin mutta kyllä se väistyy kun kevät on joka päivä lähempänä :)
  Ihanaa Ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista