Itse kuuluin ryhmään, joka teki vaniljarisottoa luumukompotilla. Tuo oli ainoa jälkiruoista, joka tarjoillaan lämpimänä.
Muita herkkuja olivat:
Pähkinä-viikunatorttu raakakakkupohjalla
Valkosuklaamousse
Omena-ruismaljat
Kinuskiset Aura-päärynät
Talkkunahyve, jota pystyin syömään vain yhden lusikallisen eli en tykännyt
Tässä 6 annosta jotka söin ja kaksi syömääni jäivät vielä kuvaamatta. Eli totta kai kaikkia piti maistella :-)
Tuossa mukissa on Mango Pannacottaa ja sen vieressä oikealla Suklaamoussea marinoiduilla mansikoilla.
Kaikkiin näihin saimme mukaamme reseptit ja kotiin lähdimme vatsat pulleina :-)
Itse tykkään tuosta talkkuna hyveestä. :P Namii... Mutta näin meillä on jokaisella omat makunsa!
VastaaPoistaNiinpä, tykkään makeista ja tuo talkkuna ei ollut kovin makeaa.
PoistaNami-nami, oikea herkutteluilta!! Houkuttelevan näköisiä kaikki, talkkunaa olisin saattanut santsatakin! ;o)
VastaaPoistaKaikille löytyi jokin herkku :-)
PoistaHerkullisia annoksia! Ruokakursseilla on mukava käydä :)
VastaaPoistaSain ideoita sekä ohjeita toteutukseen ja muunnoksiin.
PoistaVarmaan kaikki maistuis täällä,niin herkuilta näyttää.Ois kiva osallistua tuollaiselle kurssille,saisi uusi vinkkejä kokkailuun.
VastaaPoistaJuuri nuo vinkit innostivat.
PoistaHerkullisen näköistä. Talkkunahyveestä en myöskään tykkää. Pannacotta on yksi suosikeistani ja teen niitä aika usein eri variaatioilla. terkuin Liisa
VastaaPoistaTalkkuna jakaa eniten mielipiteitä puolesta ja vastaan.
PoistaHuu, jopas on herkkuja kerrakseen!
VastaaPoistaKyllä noista luulisi suosikin löytyvän jokaisen makuun!
Kyllä löytyikin :-)
PoistaNo on siinä jälkiruoka poikineen ;)
VastaaPoistaJa kun kaikkia söi peräkkäin :-)
PoistaNam!
VastaaPoista:-)
PoistaMinua ei olisi passannut päästää moiselle kurssille... muille ei olisi jäänyt mitään. Talkkuna on minulle tuttu herkku hämäläisestä lapsuuudesta - täältä peräkylästä ei vaan saa kunnon umpihämäläisiä tarkkunajauhoja. No, kun käyn Tampereella sukuloimassa, tuon tuliaisina aina talkkunaa, riävää ja Linkosuon rähmämähkylöitä ;) Joskus on roudannut pärämätsejäkin!
VastaaPoistaIsäni söi lapsuudessani talkkunaa, mutta me muu perhe ei koskaan. Pärämätsejä on tullut Tampereella syötyä :-)
PoistaSiis oih ja nam granaatinsiemenet ja kenties oma herkku olisi ollut päärynät aurajuustokastikkeella. Voi mahoton miten ihania juttuja. <3
VastaaPoistaKaikki nuo olivat nopeita valmistaakin :-)
PoistaApua mitä herkkuja! Olipa kivan kuuloinen kurssi, mitä kautta löysit tällaisen?
VastaaPoistaMarttojen tapahtumissa oli ilmoitus kurssista.
PoistaVoi että mitä herkkuja! Talkkuna hyvettä olen joskus maistanut, oli ihan ok, riippunee ohjeesta millaista tulee ja myös talkkunasta mitä käytetään? Käsittääkseni sitä tehdään eri tavoin maakunnittain?
VastaaPoistaTuossa oli kermavaahtoa, rahkaa, talkkunajauhoja, sokeria ja marjoja. Ehkä suuremmalla määrällä sokeria olisin minäkin voinut sitä syödä .-)
PoistaHerkullista.. kaikki maistuis varmaan mulle. :) Talkkunahyvettä oonkin tehnyt ja on ihan jees.
VastaaPoista:-)
Poista