keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulunajan kynnet ja lumihiutalepallo.

Taas oli vierähtänyt kolme viikkoa kynsihuollosta. Punainen väri kynsissä on hankalin, sillä kirkkaan punaisten kynsien kanssa ei voi pinkkejä vaatteita käyttää tai toisinpäin, joten pyysin nyt käyttämään punaista, pinkkiä ja tummanpunaista sekaisin 'väririippuvuuden' ehkäisemiseksi.

 
Minulla on aina varattuna kaksi seuraavaakin huoltoaikaa etukäteen, että varmasti pääsen 'oikeaan' aikaan eikä tuo huoltoväli veny liian pitkäksi. Huollettiin myös ripset eli pudonneiden tilalle lisättiin silkkiripsiä.

Pianon päällä on, kuten edellisinäkin jouluina, joulutalot. Jos tulevana sunnuntaina ehdin käymään Wiurilan kartanon Joulupuodissa , saattaa olla, että joulukylä kasvaa yhdellä talolla :-) Tällöin tuo lyhty saa väistyä.


Säilytyksen aikana lumihiutalepallo oli särkynyt, mutta eilen löysin uuden. Tämäkin on myös soittorasia ja lisänä nuo pienet kulkuset tuossa ympärillä.


Samasta kaupasta ostin myös muutaman 'kristallihärpäkeen', jotka tulevat jonakin jouluna päätymään kuusen oksille. Tänä vuonna emme joulukuusta laita.

6 kommenttia:

 1. Wau, miten tyylikkäät kynnet. Todellista taidetta :)

  VastaaPoista
 2. Onpa taas kauniit kynnet :) Tuota mä olen juuri miettinyt, että vaikuttaako rakennekynsien väri vaatteiden värivalintoihin. Kun itse tykkään siitä, että kynsien sävy sopii vaatteisiin -tai sitten ei ole lakkaa lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin ajattelee kynsien värin sopimista vaatetukseen.
   Minulla on koko aikuisikäni ollut aina lakatut kynnet. Muistan jopa lakanneeni kynsiä synnytyksen jälkeen sairaalassa :-)

   Poista
 3. Voi että, niin oli mullakin aina lakatut kynnet - kunnes tuli tuo iltatähti. Siihen se loppui, ei jaksanut vanha äitee (tuolloin 38) yövalvomisten jälkeen paljoa ulkonäköön panostaa. Noh, siitä on jo 16 vuotta, nyt olis kyllä aikaa ;)

  Aivan ihanat nuo joulutalot, voi herranen aika! Mulla olisi sulle yksi oikein nätti tiedossa, mutta et taida asua tarpeeksi lähellä Helsinkiä että viitsisit sen takia lähteä tänne ajamaan?

  Joka tapauksessa, tulin vain lähinnä toivottamaan oikein lämpöistä ja kaunista joulua ja sähäkästi alkavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minulla matkaa tuonne Joulupuotiinkiin yli 100 km :-)

   Toivotan myös sinulle rentouttavaa joulunaikaa!

   Poista