sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Erilainen jouluni

Olen tiennyt jo syksystä, että tämä jouluni tulee olemaan erilainen. Useina jouluina sekä vanhempani, anoppini ja lapseni ovat olleet jouluaattona meillä. Tänä vuonna äitini meni niin huonoon kuntoon, että joutui vanhainkotiin eikä siis isänikään tule. Anoppi menee toisen lapsensa luo ja sekä miehen lapset että omani viettävät joulun lomailemalla eri kohteissa ulkomailla ja kaiken lisäksi miehelleni osuu työvuorot jouluksi. Toisaalta eipä ole joulustressiäkään, kun ruokaa ei tarvitse varata isolle joukolle ja lapsille lahjaksi laitettiin rahaa tileille.

Aattona toki ehdimme yhdessä miehen kanssa käydä iltapäivän Joulukirkossa ennen hänen työvuoronsa alkua. Omien isovanhempieni haudatkin sijaitsevat noin 150 km päässä, joten heille sytytän kynttilät kotona ja muistelen jouluja, joita heidän kanssaan olen viettänyt.

Tätä jouluani kuvaa siis rauha ja hiljaisuus. Toivon teille kaikille mukavia hetkiä läheistenne kanssa!

 
Pihamme jäälyhtyjä


9 kommenttia:

 1. Läheisten kanssa on tietenkin ihana viettää joulua mutta hyvältä kuulostaa sinunkin joulusi..voi ottaa vaan rennosti ja nauttia tunnelmasta-ilman sitä stressiä. Oikein lämpöistä Joulua!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista ja valoisaa joulua sinulle ja miehellesi.

  VastaaPoista
 3. Erillaista Joulua vietämme mekin.
  Ensimmäistä kertaa, koko avioliittomme aikana, vietämme aaton kahdestaa....:)
  Rauhallista Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Meillä vietetty vuosien varrella hyvinkin erilaisia jouluja, kaikki kuitenkin mukavia. Leppoista ja rauhallista joulua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavia joulunpyhiä!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 6. Kiitos kirjautumisestasi lukijakseni :) Sullakin on mielenkiintoisen tuntuinen blogi, mulle löytyi heti kysyttävääkin, mutta kysyn myöhemmin paremmalla ajalla :) Liityin myös lukijaksesi. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista