torstai 31. toukokuuta 2012

Paviljonki

Tilasin viime vuoden keväällä Saksasta pihapaviljongin, jonka pystytimme takapihalle nurmikon päälle. Aina, kun nurmikkoa leikattiin, niin kaikki tuolit ja pöydät piti siirtää pois ja sitten taas takaisin. Jo syksyllä ostin 'lattiaa' varten kivet. Viime viikolla mies sitten kaivoi nurmikon pois paviljongin alalta.
Viikonloppuna hän asensi 'lattian' paikalleen. Hieman autoin kantamalla noita kiviä. Nyt ei enää tarvitse siirtää kalusteita edestakaisin.
Samalla istutin yhdelle nurkalle Amurinviiniköynnöksen ja toiselle, varjoisemmalle, kulmalle pari köynnöshortensiaa. Sitten kun nuo alkuperäiset verho- ja katoskankaat ovat menneet käyttökelvottomiksi, niin ehkäpä meillä onkin viherpaviljonki.
Elokuun pimenevien iltojen varalle paviljongissa pitää olla myös kruunu, johon sopivat led-tuikut.

2 kommenttia:

  1. Kaunis pavilijonki ja vau mikä kruunu :) Hirveä homma siirtää aina kalut leikkuun ajaksi, nyt on tosi hyvä. Laatoitus näyttää kuin olisi aina ollut tuossa :)

    VastaaPoista
  2. Hieno paviljonki, vähän erilainen, kuin mitä Suomessa on kaupoissa myynnissä. Samaa tuolien ja pöytien roudausta mäkin tein viime kesän. Hobby Hallista tilaamani katos oli niin heikkotekoista, että yksi ylätanko taittui heti asennusvaiheessa. Tänä kesänä pystytin sen terassille. Siippa kyllä vastusti ensin, mutta nyt totesimme sen olevan hyvä vaihtoehto, kun nurmikolla on hyttyset aina riesana. Siellä ei pysty oikein istuskelemaan, kuin keskellä aurinkoista päivää. Tosi makee kruunu, näyttää varmaan hienolta iltahämärässä !

    VastaaPoista