maanantai 11. elokuuta 2014

Siellä ja tuolla

Viime viikolla pistäydyin Somerolla Muotiputiikki Helmessä katselemassa fiftarivaatteita, jotka näyttävät toisten päällä kivoilta, mutta joita minulla ei (vielä) ole ainuttakaan. Nehän vaatisivat rekvisiitaksi sen 50-luvun avoauton. Siinä kadulla oli hauskasti elävoitetty suihkulähdettä 'kalastajapatsaalla' :)

 
Yhtenä iltana käytiin kaveriporukalla mopoilla Padasjoen satamassa kahvilla.


Perjantai-iltana oli Hämeenlinnan Rantakasinolla LinnaCruisingin etkot, jossa Knucklebone Oscarin kitaristi hyppeli ja revitteli myös asiakkaiden pöydillä.




Lauantaina aamusta virkeinä pyörähdimme myös Elomessuilla. Saippuatarjonta oli iloisen värikästä. Itselle ostin tuota sinistä.

 
Ja toki messuilla oli myös Puolustusvoimien osasto.


Iltapäivästä suunnattiin LinnaCruisingiin Ahveniston moottoriradalle. Sielläkin oli näitä 50-luvun tyyliin sopivia asuja ja asusteita kaupan.


Varsinainen paraati lähti liikkeelle klo 17 ja keulassa moottoripyörät. Meille osui vierelle MP-poliisi, joka tarkkaili letkan ajolinjoja ja -nopeutta.


                                    Arvion mukaan letkassa oli noin 150 moottoripyörää.


Autoja paraatiin päästettiin 300 kerralla ja sitten 5 minuutin tauko, jotta risteyksissä normaalikin liikenne pääsi välillä kulkemaan. Autoja oli noin 1500. Ja koko paraati ajoi myös läpi kaupungin.
Matkan varrelle oli sadoittain kerääntynyt tänäkin vuonna yleisöä vilkuttelemaan.

Eilen sitten vietettiin rauhallinen päivä ja vietiin anoppi mökille. Olin tehnyt kotona valmiiksi hunaja-chililohesta, halloumijuustosta ja mansikoista salaatin. Jälkiruokana olleen mansikkatortun unohdin kuvata.

 
Koska mökillä ei juurikaan käydä, niin tuo kaislikkokin umpeutuu, eikä selkeää uomaa keskelle järveä enää ole. Minussa ei ole yhtään 'mökkeilijää' enkä ole moneen vuoteen käynyt järvessä uimassa.

18 kommenttia:

  1. Oi, nuo saippuat on todella herkullisen värisiä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat ilmat ovat kyllä tänä kesänä suosineet ulkoilmatapahtumia. Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä kivalta tuo letka. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuskeilta vaaditaan herpaantumatonta tarkkuutta, sillä yhdenkin kiihdytys ja hiljentäminen jonossa vaikuttaa kaikkien ajoon.

      Poista
  4. Onpas ollut aktiivinen viikonloppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan useita tapahtumia, joihin haluaa osallistua, osuvat samoille päiville.

      Poista
  5. Hauska suihkulähde, vaihteeksi erilainen :) Olipa mahtava letka ja mahtava oli varmaan jylinäkin :)

    VastaaPoista
  6. Onpahan melkoinen letka ollut ajelemassa :) Oikeasti hirmu pitkässä letkassa ajeleminen on mun hermoilleni aika raivostuttavaa, kun kaikki aika menee muiden ajotyylin ja -etäisyyden tarkkailuun ;)

    Mä en myöskään ole sen enempää mökki- kuin järviuijaihminen. Onneksi olen tänä kesänä löytänyt ihanan merenrannan, jossa jopa minä, kylmien vesien inhoaja, olen usein käynyt likoamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisen letkanhan on vain tarkoitus kerätä huomiota.

      Meret rantoineen päihittävät mielestäni järvimaisemat. Ja vilukissana minulle parasta on +40 asteinen paljuvesi :)

      Poista
  7. ♥aaah, bongasin ihania saippuoita! :) :)

    VastaaPoista
  8. Ihania käsilaukkuja... Sininen ruusukuvioilla olisi kyllä ollut minun mieleen...

    VastaaPoista
  9. No johan olette ehtineet useaan paikkaan. Kivoja nuo kokoontumiset. Itsekkin käymme isojen matkailuautojen kokoontumisessa pari kertaa vuodessa. Kauniin värisiä saippuoita oli tarjolla.

    VastaaPoista