perjantai 15. elokuuta 2014

Villasukat

Vaikka olen pienestä pitäen neulonut ja virkannut, niin tähän asti en ole osannut villasukkaa tehdä. Muutaman kerran olen yrittänyt, mutta jostain syystä niistä on aina tullut ihan muodottomia. Nyt päätin, että se ei voi niin vaikeaa olla ja väkersin Novitan 7-veljestä 'Viidakko'-langasta sukat sekä itselleni että miehelleni. Aika hauskasti langasta itsestään tuli nuo raidat ja melkein samoihin kohtiinkin jopa.

 
Eilen sitten TV:tä katsellessamme otin jaloistamme kuvan. Kuva hämää, emme yleensä makoile sohvalla näin vierekkäin :-)

 
Laitetaanpa jatkoksi pitkästä aikaa yksi asukuvakin viime viikolta.

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet onnistunut villasukat tekemään. Mulla onneksi anoppi tekee, kun mä en ehdi. Sulla on kivoja yksityiskohtia tuossa asussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan käytä villasukkia koskaan, mutta ollakseni 'kunnon martta', tämä taito on hyvä olla olemassa :-)

   Poista
 2. Itse olen myös opetellut sukanteon aikuisena ja nyt kesätauon jälkeen onkin taas muisteleminen kuinkas se kantapää tehtiinkään. Hienot sukat ja upea asu viimeisessä kuvassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että onnistuit! Itse jouduin myös kertailemaan kantapään neulomista, kun oli montavuotta väliä sukkien neulomisella... Nyt pikkusisko neuloo onneksi... minun ranne ei kestä, vaikka nyt viime vuosina olen yhden sukkaparin/ vuosi vauhdilla tehnytkin... Olisi ihanaa osata/ jaksaa neuloa kunnon kirjoneuleita sukkiin.... muttei minun kärsivällisyys siihen riitä valitettavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet niin taitava ompelemaan, eikä kaikkea tarvitse itse ostata/jaksaakaan.

   Poista
 4. Nyt kelpaa syksyn ja talven tulla Onnenpähkinään! Eivätpä jalat palele.

  VastaaPoista
 5. On kyllä hauska lanka! Mä en osaa yhtään neuloa sukkaa, joskus aikoinaan yritin ja olivat kokoa 37 ja 43, lapasissa sama juttu, en ymmärrä.. Ihailen kyllä neulojia!!

  VastaaPoista