keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Turkoosia

Hakusanalla turkoosi tulee mm: " Pukeudu turkoosiin, jos etsit verbaaliviihdyttäjää ja naistennaurattajaa." No, naistennaurattaja tai muunkaanlainen mies ei ollut hakusessa vaikka se oma mies onkin lomailemassa, kun tänään pukeuduin turkoosiin. Tosi harvoin olen tehnyt juttuja omasta pukeutumisestani vaikka aika monien pukeutumiskeskeisiä blogeja luenkin.

Yleensäkin pyrin siihen, ettei kerralla olisi monia erivärisiä juttuja päällä. Joten nytkin päävärinä musta ja sitten tuo turkoosi piristeenä. Ja edelleen 'päättömänä'.

 
 
Hetken harkitsin pinkin lisäämistä ....

Ja jopa turkoosin lisäämistä

Ja nuo päivän asusteet olivat laukkua lukuunotttamatta turkoosit,

koska sopivaa turkoosia laukkua en vielä ole löytänyt. Laukku oli siis tylsästi musta.

Huomenna sitten on jonkin muun värin vuoro....

6 kommenttia:

 1. Turkoosi on hieno väri, kenelle se sopii. Ja kivoja yhdistelmiä olet siitä saanutkin aikaiseksi. Tykkäsin kaikista - ja nuo asusteet ovat kyllä piste iin päälle - jopa kellon ranneke on turkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Hieman ruskettununeeseen 'kesäihoon' turkoosi sopii mielestäni parhaiten.

   Poista
  2. Niin sopiikin, pienen päivetyksen kanssa näyttää ihanalta. Siksi viimeksi Kreikan matkalla hankin useitakin turkoosikoruja, vain huomatakseni, ettei ne täällä näytä yhtään niin kivoilta :) Ja jostain syystä turkoosi sopii erityisen hyvin blondeille!

   Poista
 2. Minusta tuo kakkkosvaihtoehto näytti tosi hyvältä. Tietysti riippuu, että minkälaiseen tilanteeseen on pukeutumassa. Ja kellonrannekkeesta oon tosi kade - ai niin mut enhän mä käytä kelloa! ;)

  VastaaPoista
 3. Itse pukeudun juuri niin, että on musta ja sitten on tehosteväri... se tehosteväri muuttuu päivittäin... Niin ja mulla on muuten tuo samanlainen kaulakoru tuosta alimmaisesta kuvasta... Se on niin kaunis ja huomiota herättävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työkaverini ovat 97%:sesti miehiä, joten koruni tuskin herättävät huomiota

   Poista