tiistai 9. helmikuuta 2016

Hiipuvaa

Tänne blogiin kirjoittelu ja muidenkaan blogien lukeminen on tässä muutaman kuukauden sisään hiipunut. Ei innosta, ei kiinnosta, ei jaksa :-( Saattaa olla talven syytä, ehkä virkistyn, kun kunnolla keväiset säät ja aurinko 'herättävät' minutkin horroksesta. Tammikuun pakkasten jälkeen on erittäin tervetullutta tämä vesisade enkä kaipaa mitään hetkellistäkään takatalvea.

Sunnuntain nuoskalumesta sentään tein lumiukon. Kai sen verran saa tällaista vanhaakin ämmää lapsettaa :-)  Lumiukko on kannon päällä, eli tuo tummanharmaa ei ole mekon helma, vaan kannonhan päällystin viime kesänä betonihuovalla, jonka sitten maalasin. Kesällä nuo kädet ovat kukkapenkissä pystyssä kuvaamassa kitkemistöihin hukkunutta puutarhuria.

 
Päästäkin tuli hieman liian iso tuohon vanhaan kypärään, joka sekin on kesäisin toiminut kukkaruukkuna. Silmät ovat Pepsi Max-korkit ja vain nenä perinteisesti porkkana.

 
Lakkailuharjoitukset sentään jatkuvat ja tämän viikon kynnet kuvattu Seppo Jokisen Hiirileikki-romaanin päällä.




 
Instagramin puolelle jatkossakin päivittelen sekalaisia kuvia.
Liukasta laskiaista, mutta älkää kaatuilko!

30 kommenttia:

  1. Vähän samoja fiiliksiä ollutkin täällä! Mutta eiköhän se tästä ku kevät tulee niin piristytään! :)
    Noi kynnet on kyllä upeat!

    VastaaPoista
  2. Mainio lumiukko - kypärä ja kaikki. Kun ikkunasta nyt ulos katsoo, niin täällä meilläpäin ei lumiukkoja pysty enää tekemään. Ehkä tulee uutta lunta. Ja upeat on kynnet.
    Hyvää helmikuuta!

    VastaaPoista
  3. Hieno on lumiukko ja upeat kynnet!

    VastaaPoista
  4. Sun lumiukkosi on niin magee. Mäkin haluan tehdä. Kynnetkin on niin ihanan kimaltavat. Välistä voi tulla näitä blääh, aikoja. Toivotaan, että kevätaurinko tuo sitä puhtia taas takaisin.

    VastaaPoista
  5. Mulla oli sama juttu viime syksynä, henkilökohtaisia juttuja ja sitten koko blogin aihepiiri rättikuvauksineen alkoi tympiä. Hetkeksi jo laitoin blogin säppiin ja ajattelin etten enää ikinä palaa sen pariin. Joulukuussa kuitenkin kokeilin miltä tuntuisi palata ja pienen pyörittelyn jälkeen päätin, että ehkä kuitenkin, mutta stressittömällä aikataululla ja aihepiiriä supistaen. Tauko tekee hyvää ja onneksi tämän virtuaalimaailman voi kokonaan heivata jos ei enää senkään jälkeen huvita. Lyhyt elämä, ei kannata tuhlata sellaisiin asioihin jotka eivät tunnu hyviltä ja oikeilta :)

    VastaaPoista
  6. Aika monesta blogista olen viimeaikoina lukenut samansorttisia mietteitä. En tiedä kuinka paljon joidenkin bloggailuinnostukseen vaikkuttaa instagram ja snapchat? Minulla ei ole onneksi tullut kyllästymistä ja bloggaankin ajatuksena tehden itselleni muistiin juttuja kun sinne blogiin kirjoittelen. Ainahan se on kiva jos joku käy juttujani lukemassa ja plussana vielä kommentoi. Itse toivoisin tämän blogistanian olevan jatkossakin täynnä mukavia blogeja joita voisi käydä lukemassa. Kiva lumiukko! Eipä taida tuosta olla enää paljon jäljellä. Meillä lumet sulaneet melkoin kokonaan pois. Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen käynyt tarkistamassa vanhoista blogeistani joitakin juttuja :-)

      Hyvää helmikuuta!

      Poista
  7. Aina ei jaksa niin se vaan on, joskus on hyvä keskittyä aivan muuhun ja paineita ei kannata ottaa. Lumiukko on hieno ja kynnet ne vasta upeat onkin.

    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  8. Hauska lumiukko :D Hyvin olet harjoitellut kynsien laittoa, kauniit ovat :) Taitaa väsyminen olla yleistä, toivotaan että kaikki piristymme kevättä kohti ♥

    VastaaPoista
  9. Hauska lumiukko ja kynnet niin kauniit:)

    VastaaPoista
  10. Mahtava lumiukko. Täällä lumet on sulanut niin että lumiukon tekeminen ei onnistu. Tänään tuntui suorastaan keväiseltä aamulta. Välillä tosiaan blogin tekeminen inspiroi vähemmän. Asiasta ei kannata tehdä pakkopullaa. Oman fiiliksen mukaan pitää mennä :)

    VastaaPoista
  11. Ihana ukko ja ihanat noi sun kynnet. Piristystä loppuviikkoon toivotellen :)

    VastaaPoista
  12. Hauska lumiukko ja sitä vähän lapsettaakin joskus, niin mieli pysyy virkeänä. Ja kohtahan on pääsiäinenkin, jolloin voi hupsutella vaikka tekemällä noidan. Kyllä sinä toivottavasti piristyt, kun aurinko alkaa paistamaan. Upeita kynsiä olet jälleen taikonut. Aurinkoa päiviisi toivoo Liisa

    VastaaPoista
  13. Lumiukko on jo sulanut pois.

    Turvallista 112-päivää!

    VastaaPoista
  14. Ihan ensimmäiseksi kehuttava miten kauniit kynnet ja kädet sinulla. Muistatko suojata aina kädet hanskoilla kun teet jotain? Minä en. Suojaan kyllä puutarharhatöissä, öljyväreillä maalatessa ja remolnttihommissa. Mutta esim eilen puunasin hellan levyjä paljain käsin ja sen kyllä kynsissä huomaa.
    Kiva lumiukko, hieno idea sen "mekko". Sun blogeista mukava lukea erilaisista tapahtumista missä olet käynyt joko miehesi tai Uusien Marttojen kanssa, tai moottoripyörällä, joten älä lopeta. Huilaat vain välillä.Hyvää Ystävänpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  15. Ihana lumiukko ! Ja sinun kynsiluomuksia on aina kiva nähdä.

    Minä pidin tipattoman tammikuun tapaan netittömän (tai vähänettisen) tammikuun ja täytyy sanoa että se teki terää ! Välillä on irrottauduttava blogeistakin. Tervetuloa takaisin sitten kun into palaa :)

    VastaaPoista
  16. Joskus tulee kyllä someähky ja blogiähky! Kivaa viikon jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista