torstai 14. tammikuuta 2016

Kynsistä

Nyt on noin puoli vuotta kulunut siitä kun lopetin kynsieni laiton ammattilaisella. Monia aineita ja juttuja on tullut ostetuksi, jotta saisin itse jotakuinkin koristeelliset kynnet itse tehtyä.

Pohjustukseen ja päälilakaksi olen kokeillut muutamia tuotteita ja nyt parhaina pidän CND:n base coat'ia ja LCN:n Super hardener'ia. Essencen ultra gloss nail shine'lläkin tulee hyvä loppukiilto ja on edullinen tuote.

 
 
Kynsilakkoja on joitakin, mutta nyt paljon pienempi valikoima kuin aikoinaan ennen kynsistudion asiakkuutta. Lakat ovat monen merkkisiä ja hintaluokat vaihtelevat.

 
Kynsien koristeluun olen nämä kaikki tilannut eBayn kautta.


                                                              Kuten nämä glitteritkin.

 
Muutama kynsitarralevy.

 
Nämä teipit eivät oikein tule esille kuvaustaidoillani, mutta jokainen rulla on siis eriväristä ja kiiltävää. Putkilossa on mustaa pitsiteippiä.

 
Leimailua en ole vielä kokeillut ja olen ostanut vain pari Essencen laattaa. Kun kokeilen ja jos onnistunkin, niin silloin laattoja ja leimailulakkoja tarvitaan lisää.


Erinäisiä muitakin välineitä tarvitaan kynsien hoitoon.

 
Tänään lakkasin Essencen punaisella geelilakalla. Yksi kerros riittää, kun on niin hyvin peittävää.

 
Koristeina tarroja ja 'timantteja' sekä tuossa vasemman käden etusormessa on kaksi raitaa teipillä.


Lapsena olin kynsien pureskelija. Söin jopa sen pahanmakuisen aineen, jonka piti estää kynsien pureskelun :-)  Aikuisella iällä en muista koskaan olleeni päivääkään ilman kynsilakkaa. Jopa synnytysosastolla lakkasin kynsiä. Muistan sen, kun kesken lakkauksen tulikin vauvan lääkärintarkastus enkä oikein olisi voinut märillä kynsillä käsitellä vauvaa.


                                                              Mukavaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Oi wau mitä koristeita, noita en osaa lainkaan vaan lakkailen vaan ja sitten ehkä hieman glitteriä. :) Sama täällä purin kynsiä 19-vuotiaaseen ja sitten päätin lopettaa tuosta noin vaan. Se kaamea aine kynsineen meni täälläkin, uuuh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tuo kynsienpureminen kuuluu meillä joillakin johonkin ikäkauteen ja epävarmuuteen?

   Poista
 2. Oletko ollut tyytyväinen päätökseen lopettaa rakennekynsien laiton? Kauniita kynsiä olet itsekin saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyytyväisyydestä en osaa sanoa, mutta kyllästyin ajelemaan Saloon ja uudelle kynsihuoltajalle en 'uskaltaudu'

   Poista
 3. Ihailen muiden kauniita kynsiä, mutta omiin en jaksa panostaa - vaikka ehkä kannattaisi, hyvällä lakalla saisi ehkä kestoa hauraisiin kynsiin. Osin vaikuttaa se, että niin usein näkee myös kaameita kynsiä, lohkeillutta lakkaa ja muita kauheuksia - ja pelkään, että omani näyttäisivät kohta yhtä hirvittäviltä.
  Erityistilanteiden varalta löytyy sentään Essien lähes väritön lakka, siihen olen hyvin tyytyväinen. Viimeksi tänään oli sellainen erityistilanne, aamuinen lakkaustuokio tuott kummaa tyydytystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyiset geelilakat kestävät 'entisaikojen' lakkoja paremmin.

   Poista
 4. Ihastelen edelleen Sinun kaunista kynnenmallia, mielelläänhän tuollaisia lakkaa ja koristelee. Kauniit ovat :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sinun kannatti tilata omat tuotteet ja alkaa itse tuunaamaan kynsiäsi, kun noin upeita lopputuloksia. Ei voi kuin ihastella :) Liisa

  VastaaPoista
 6. Kyllä on ainakin tarpeita kynsien tekoon ja niin upeita teet! :)

  VastaaPoista