perjantai 23. lokakuuta 2015

Parrakkaiden miesten vaimoille tiedoksi

Ostin tiistaina lehtiuutuuden 'Miesten Blogit' ja siinähän oli monia kiinnostavia juttuja, mutta eniten kiinnosti miehen puolesta tarina parran öljyämisestä.


Tietenkin siinä mainittiin yritys, josta hyviä parran- ja viiksienhoitoaineita myydään. Helposti innostuvana menin siis Dick Johnsonin sivuille. Koska en ole milloinkaan ennen sellaisia tuotteita katsellut, niin oli pakko selata tuotteita pariinkiin kertaan ennen kuin tein tilauksen kahdesta partaöljystä.Tilasin A87 "little guy" milly'ä joka luonnehditaan näin: "Herkullinen yhdistelmä raikasta mangoa ja mausteista vaniljaa! Erityisesti kesään sopiva partaöljy, eikä laadusta voi olla muuta kuin sitä mieltä, että se on helvetin hyvää!" Vaniljan tuoksuahan en voi vastustaa, joten siksi valitsin tämän. Toiseksi tuotteeksi ostin Mr Natty Famous Beard Elixiiriä , koska "Ihosi saattaa kutista kasvojasi peittävän metsän alla. Mikä avuksi? Vain muutama tippa tätä maailmalla palkittua partaöljyä poistaa kutinan ja kosteuttaa partaasi elvyttäen sitä samalla! Imperiumit on rakennettu tämän voimalla!"Näiden tilaamieni tuotteiden lisäksi lähetettiin kokeiluun ilmaiseksi Mr Bear family woodland partaöljyn sekä partakamman ,"Luonnollisesta lähes ikuisesta persikka puusta valmistettu Dick Johnson-kampa on loistava valinta miehelle kuin miehelle! Tämä kampa ei ole mikään "kiinanihme" mistä katkeaa piikit viikossa. Tämä on se "kiinanihme" mikä kestää isältä pojalle! " Lisäksi pienet näytepakkaukset 'Tree ranger' ja 'Tea tree' sekä 'Oak partaöljyä'. Huippua!Miehiseen tapaan ei mieheni ole aiemmin hoitanut partaansa millään aineilla. Näillä öljyillä siihen ainakin tulee miellyttävä tuoksu, joka ei ole niin voimakas, että häiritsisi esim. ruokailua tai ruuan makuja.

Kunhan nämä öljyt on käytetty, niin aion tilata lisää. Miehen parran öljyämisestä ja kampaamisesta tulee nyt minulle uusi päivittäinen rutiini :-)

Ostoksiin otin myös varoiksi meidän molempien testaukseen Darran tappajaa.


Joka tuotekuvaus on: "Darra on ihmeellinen poretabletti, mikä tappaa darran! Nautittuasi olusia tai väkeviä illan aikana, saattaa aamulla päälläsi olla paha darra. Mutta jos kulautat vesilasillisen darra darran tappajaa (2 poretablettia) ennen nukkumaan menoa, voit huomata eron aamulla! "

Tabletteja ehkä testaan huomenna tai oikeammin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kun kotiudun HD-naisten illanvietosta. Melkein jokaisen ryhmämme HD-naisen miehelläkin on parta, joten aion suositella heillekin öljyhetkiä :-)

                                                         Rattoisaa alkavaa viikonloppua!

22 kommenttia:

 1. ♥hmmm...tästä huushollista löytyy parrakas mies.. :)

  VastaaPoista
 2. Toi oli kyllä aika yllättävä lehti! Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
 3. Tästä huushollista ei löydy parrakasta miestä. Mutta mielenkiintoisen lehden löysit. Mikähän mahtaa olla miesten blogien määrä täällä blogimaailmassa. Kerrotiinko sitä tuossa lehdessä. Vähemmistö ovat. Me kun veneilemme, niin sieltä löytyy innokkaita miesbloggaajia. Muuten en tiedä...
  Mainio lehti!

  VastaaPoista
 4. Tässäkin talossa asuu parrakas mies.. Hyvä vinkki kun isänpäiväkin on kohta tulossa..
  Mukavaa viikonloppua sinnekin <3

  VastaaPoista
 5. Meiltä ei löydy parrakasta miestä. Toisille parta sopii toisille ei :)

  VastaaPoista
 6. Niin mageet paketitkin, että voisin ostaa senkin vuoksi. Miehelle on kyllä pieni parta, joten voisin saada syyn tilatakin. ;)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan pientä partaa ja viiksiäkin hoitaa :-)
   Hyvää viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 7. Hitsi miten hyvä vinkki! Pakko mennä partasivuille surffaamaan, jos vaikka löytyisi hovikuvaajallekin jotain<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy, sen verran kattava valikoima viiksi- ja partajuttuja :-)

   Poista
 8. Hauskaa iltaa!! Muista darra ;-)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä..täytyypi itsekin tutustua noihin..jos vaikka joululahjaksi.. tuo darra - pore olis hyvä täälläkin, venähti työkamun läksiäiset =D

  VastaaPoista
 10. Kävin noilla sivuilla ja wau mitä partajuttuja siellä olikaan! Kiitos vinkistä! Kyllä tilaan jotain Metsästäjälle kun sillä iho kuivuu herkästi parran alla ja onhan sitä hyvän tuoksuista partaa mukava nuuhkia ;)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin kuinka paljon erilaisia partatuotteita valikoimissa on :-)

   Poista
 11. Hienoa että kirjoitus löysi tiensä jonkun siitä kiinnostuneen käsiin! Ja hienoa naiset! Nyt laitatte miehenne vaan öljyämään partansa, ja sitten lukemaan blogista vinkit parranhoitoon ja testejä tuotteista. ;)
  T: Parrakas Mies tuossa kannessa ja sisäsivuilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tuotteet Dick Johnsonilta saapuivat, niin joka ilta olen mieheni parran öljynnyt :-)

   Poista