tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevätväsynyt?

Nämä jatkuvat harmaat, pilviset päivät ja sulamattomat lumet ovat masentavia; ei jaksa, ei kiinnosta, ei innosta. Aamuisin olen kyllä muistanut ottaa Sana-solia ja vahvaa D-vitamiinia. En ole jaksanut juurikaan edes lukea teidän muiden blogeja saati kommentoida ja itse en ole yrittänytkään kirjoittaa mitään. Eilen vietin päivän Turussa, jossa ei ole enää tietoakaan lumesta, ja se piristi hieman. Karkkilakossakin olen ollut viikon ... masentaakohan sekin?


Odotan niin aurinkoisia päiviä ja lumien sulamista. Ja lumiräntää vaan on taas satanut yön aikana :-(

20 kommenttia:

 1. Nyt piristystä sinne kroppakaupalla! Itse taas nautin tästä, kyllä se kesä tulee ja vauhdilla. Ei ainakaan täällä päin oo jo helmikuun puolella ollut näin sulaa. :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoinen kuva!
  Lähetän roppakaupalla aurinkoa täältä!
  Blogissani oli sinulle pieni iloinen ja aurinkoinen haaste viikko sitten, about.
  Mulla on ollut viikon netti poikki ja hieman vaikeuksia tehdä blogia, joten pyydän anteeksi tämän myöhäisen viestin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sokerista pienet "ilohumalat" saa. Pitäisiköhän se ottaa uudelleen käyttöön?Paljon tsemppiä tähän harmauteen <3

  Toivottaa toinen harmaasta kärsivä.

  VastaaPoista
 4. Koitetaan kestää vielä hetki, kyllä se kevät aurinkoineen tulee ihan pian ! Samaa kaamosväsymystä täälläkin, ei oikein mikään huvita. Tänään kumminkin leffaan ja syömään, se varmaan piristää vähäsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna mies olisi halunnut leffaan mutten jaksanut lähteä sinnekään. Toivotaan harmauden väistymistä auringon tieltä :-)

   Poista
 5. Niin on harmaata tosissaan riittänyt. Nyt hieman piristi, kun huomasi että lenkillä pärjää jo lenkkareilla. Tiet ovat sulanneet,eikä joka paikassa ole niin liukasta.Aurinkoa kyllä kaivataan täälläkin mutta eiköhän se siitä.Pala kakkua piristää aina :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Minulla ihan pikkuisen samanlainen olo, esim eilen oikein ihmettelin itseäni, en saanut itseäni liikkeelle. Päivällä olisin halunnut kokeilla pyöräilyä, mutta isäntä kielsi senkin ilon (!). Perusteli sillä, kun meidän alueella vielä tiet lumisia ja liukkaita. Oikeassa on, kun taas keskikaupungilla olisi pyörätiet ihan lumesta vapaat. No sitten vain olin, en saanut oikein mitään aikaiseksi, olin suorastaan tylsä.
  Eli ole huoleti, sitä on liikkeellä:-) . Tylsää!
  Ehkä me kohta piristymme kun pääsemme pihalle haravoimaan. Toivottelin Sinulle omassa blogikommentissani mukavaa tiistaipäivää, vaikka ei aurinko näykkään ja sitten tulin blogiisi, niin Sinähän olit löytänyt auringon.

  VastaaPoista
 7. Lieneekö sitä kevätväsymystä; itsekin ajoittain meinannut ihan totaalisesti valahtaa uupumukseen. Ja vaikka vitamiinejä syönkin. Toivotaan aurinkoa pian saapuvaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikkeuksellisen pitkään näitä harmaita ilmoja onkin riittänyt.

   Poista
 8. Kyllä se tästä. Kun kevät koittaa mieli kohenee rutkasti. Joskus vain on väsynyt ja saahan sitä ollakin:)

  VastaaPoista
 9. Kyllä se kevät ja aurinko tulee, älähän lannistu. Me noustaan keväällä kuin karhut talviuniltaan :) aurinkoisin terveisin Liisa

  VastaaPoista
 10. Sama täällä, kevättä odotellessa. Mies aina sanoo, älä vaan taas kevättä kohden aloita sitä karkkilakkoa silloin on peti irti. Minusta ei siten tule vain suruinen vaan myös kärttyinen sitruuna. Suklaata huuleen ja kevättä kohden. Toisaalta inhoan näitä liikakiloja ja jotain tarttisi tehdä.

  Ihanaa päivää. <3

  VastaaPoista