maanantai 25. elokuuta 2014

Harmaata ja harmaa

Tänään on ollut tosi harmaa päivä. Harmaa on hämärän, usvan, epävarmuuden väri. Harmaalla on myös arvoituksellinen luonne. Harmaalla voidaan viitata myös tapahtumattomuuteen, tylsyyteen. Kuitenkin olen tehnyt joitakin hankitoja syksyyn ja nimeomaan harmaana. Kun harmaaseen assosioituu myös innottomuus, mielenkiinnottomuus ja mitäänsanomattomuus, niin kuvastaakohan se tämän hetkistä minäkuvaani? Niin tai näin yläreunassa vilaus neuletta ja pitsiä olevasta huivista, alareunan pitsi on tunikan helmaa ja päällä kirjekuorilaukku sekä tänään noudetut lukulasit.


 
Miellyin näihin kehyksiin (Nissen), koska kuvio ei ole symmetrinen.


                                                            Kuvio jatkuu myös aisaan.


                                      Tässä laukussa ( eBay) nuo erilaiset pinnat luovat mielenkiinnon.


                                         Harmaat avokkaat ( Zalando) ostin jo heinäkuussa.


 Harmaassahan ei ole mitään vikaa, mutta arjen harmaus on käsitteenä tehty negatiiviseksi. Näihin harmauksiin todennäköisesti yhdistän jotain vahvaa väriä .... tai sitten olen vain harmaa hiirulainen :)

15 kommenttia:

 1. Nämähän oli kiintoisia ja eläväisiä harmaita pintakuvioittensa puolesta! Varsinkin näin syksyllä ja talvella harmaa on kaunis eri tummuusasteina käytettynä ja pontta tulee lisää kun yhdistää siihen jonkun värin tai kaksi; mustaa, punaista, oranssia, keltaista tai vaikka valkoista - varsinkin kun niissäkin on pieni ripaus tuhkaista taittoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaata ei viime vuosina ole valikoimissani ollut, joten vaihteeksi se viehättää.

   Poista
 2. Kauniita harmaita<3 Kuviot heti elävöittävät harmaata väriä ja kehykset eritoten ovat tosi kauniit. Harmaata tekisi oma mielikin lisäksi vaatekaappiin, harmaa on minusta seesteisen ihmisen väri, eikä mitenkään tylsän...:) Noista kuoseista ei saa harmaata hiirulaista tekemälläkään...:D

  VastaaPoista
 3. Harmaita asusteita on helppo yhdistellä monenvärisiin vaatteisiin. kauniit ostokset ja nätit lasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkäpä 'vilauttelen' täällä miten harmaita yhdistelen.

   Poista
 4. Tuo harmaa on kaunis, ei yhtään tule hiirulaista mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Ja höpsis, ei tule hiirulaista. Kivat kuosit ja tuohon väriin on todellakin helppo laittaa melkein mitä väriä tahansa tehosteeksi :)

  VastaaPoista
 6. Ei harmaa ole mielestäni ollenkaan tylsä väri. Mun mielestä se luo hyvän taustan monelle muulle värille. Aivan ihanat kengät!

  VastaaPoista
 7. Harmaa varsinkin hohtavana on ylellinen ja mitä mainioin tausta muille vahvoille väreille. Mageet kehykset niin väriltään kuin malliltaankin.

  VastaaPoista
 8. Harmaahan on kaunisväri! Ainakin minun mielestäni, jotenkin iätön? Käy monen erivärin kanssa hyvin yhteen. Kauniit lukulasit olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun on pakko käyttää lukulaseja, niin haluan vaihdella niitä usein ja nyt muiden harmaiden kanssa nuo sopivat :)

   Poista