keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ylläpitohoitoa

Tänäänpä kului päivä itseni hoidattamiseen. Aamupäivällä käväisin Turussa kampaajalla ja sieltä ajelin Saloon HydraFacial-kasvohoitoon. Tuo HydraFacial on  ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Eli käytännössä naama imuroitiin kolmella erilaisella suuttimella. Täsmällisempää tietoa tuosta löytyy Hydrafacial-sivulta En ole aikaisemmin ollut tuollaisessa hoidossa ja koska tuo on amerikkalainen tuote, niin minun piti täyttää lomake, jossa kyseltiin tarkat alkutiedot. Jenkeissä kuulemma tuo lomake on kolmisivuinen, jossa heidän tyyliinsä asiakkaalle tehdään selväksi, ettei kuluttajavalituksia voi tehdä vaan hoitoon on tultu ns. omalla vastuulla. Kaiken imuroinnin jälkeen minulle näytettiin säiliön sisältö, jossa kellui sitten kuollutta ihosolukkoa sekä kaikkea möhnää, mitä ihohuokosista oli irronnut. Lopuksi muotoiltiin ja värjättiin kulmakarvat.

Kotihoitoa varten ostin Exuviancen Moisture Balance Tonerin eli kasvoveden ja Trageted Wrinkle Repairin eli täsmätuotteen ryppyjä vastaan.
 
Kasvoveden aineet:
 

 

 Tämän jälkeen siirryin ripsipidennykseen. Edellisestä fiksauksesta oli kulunut 4 viikkoa.

 
Valmiit ripset


Viime viikolla oli jo kynsihuolto ja silloin laitettiin peruspunaiset vain muutamalla bling-bling-täplällä vasempaan nimettömään, oikeaan pikkurilliin ja keskisormeen.


Eli normaalisti kynnet ja ripset on hoidettu samalla kertaa, mutta nyt meni aikataulu vähän sekaisin.

Saapa nähdä huomaako mieheni mitään kohennusta ulkonäössäni kun hän hän huomenna kotiutuu äijien kanssa tekemältään 'mopomatkalta'. Ja tänään on meidän 10-vuotishääpäivämme, joten hoitoja voin pitää sen juhlistamisena. Toki olisin päässyt mukaan tuonne moporeissuunkin, mutta mieluiten reissaan kaksin kuin porukassa, joten tämä hääpäivän vietto erillään oli ihan yhdessä sovittu juttu.

6 kommenttia:

 1. Ihania tuollaiset itsensä hoitopäivät. Upeat ripset ja kynnetkin :)
  Mukavaa hääpäivää ja voihan sitä juhlia sitten viikonloppuna miehen kanssa yhdessä!

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana hemmotteluhetki tai hetkiä sulla onkaan ollut. Itsensä hemmotteleminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Sä laitoit siis sitä paljon. Kyllä viisas mies huomaa aina naisensa kaunistumisen ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nainen tarvitsee hemmottelunsa :) Minullakin alkaa pian loma ja tilasin ajan ripsien pidennykseen. Katsotaan, miten silmät taas reagoi :( Hyvää hääpäivää :)

  VastaaPoista