maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viikonloppu Tampereella

Olimme kaveriporukan kanssa viikonloppuna Tampereella. Majoitukset oli varattuna Rosendahlista, koska kävimme siinä vieressä katsomassa Pyynikin kesateatterissa Kuuma kesä ´85 esityksen. Pidin enemmän talvella nähdystä elokuvaversiosta kuin tästä.
Meillä oli Superior Extra huone, jossa oli 240 cm leveä sänky ( 2x 120 cm). Kyllä mahtui kääntyilemään :-)
Huoneen ikkunoita ei voinut turvallisuussyistää avata, joten ikkunasta hieman heijastusta näkymään.

Ennen teatteriesitystä kävimme kaupungilla syömässä malesialaisessa ruokaravintola Borneossa . Paikka on pieni, joten kannattanee aina varata etukäteen pöytä. Tarjoilija selosti kysyjille hyvin annosten tulisuutta. Olin paikkaa kohden hieman epäluuloinen, sillä en erityisemmin pidä riisistä, mutta hyvää oli.

Toki piti käydä myös Pyynikin näkötornissa, kun sekin siinä vieressä on. Näkötorni on valmistunut vuonna 1929 ja sen korkeus on 26m, mutta se on 152 metrin korkeudella merenpinnasta. Laiskoina emme kävelleen portaita ylös vaan menimme hissillä. Mopomme näyttivät pikkuisilta ylhäältä katsottuina.
 
 Ja ylhäältä näkyy hvyin koko kaupunkia ja tietenkin Näsineula.

Sekä tuo Scandic Rosendahl.

Sekä 'turisti'

8 kommenttia:

 1. Tampere on kyllä niin mukava kaupunki! Pyynikki ihana ulkoilupaikka. Joskus olen syönyt Pyynikin näkötornissa herkullisia munkkeja jotka oli paikan päällä leivottuja. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo munkithan ovat kuuluisia :-) Samoin mukavaa viikonalkua sinullekin!

   Poista
 2. Meillä oli joskus koton 2x120 senttistä sänkyä vierrekkäin ja arvaa vaan oliko outoa, kun nyt on molemmilla vain 90 cm käytössä...:))

  VastaaPoista
 3. Olen menossa myös alkuviikosta Tampereelle visiitille. Siellä on aina mukava käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn liki viikottain Tampereella työasioissa, mutta silloin ei tule pistäydyttyä missään muualla.

   Poista
 4. Johan kelpasi sängyssä kääntyillä :) Olen paljasjalkainen Tamperelainen mutten muista koskaan käyneeni Pyynikin näkötornissa, voihan olla että muisti pettää :D Joskushan käy niin että jokin paikka on niinsanotusti liian lähellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se menee, kotikaupungista lähdetään 'merta edemmäs kalaan' :-)

   Poista