sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kurja kuppilako, osa 1

Seurasimme TV:stä sarjaa Kuppilat kuntoon ja mies sai ajatuksen, että kiertäisimme kesällä noissa samoissa 'kuppiloissa' syömässä. Kun lähdemme moottoripyörällä liikkeelle, on kiva, että on jokin kohden jonne ajella. Tänään siis ensimmäisenä kohteena suuntasimme Vääksyyn ravintola Tallukkaan.

Matkalla osuimme keskelle vanhojen mopojen Vesijärven ympäriajoa . Tuota mopoletkaa (> 100 kpl) oli onneksi helppo ohittaa tällä isommalla 'mopollamme'.

Tallukan lounaslista löytyi etukäteen heidän sivuiltaan:

Sunnuntai 2.6.2013 Kesäsunnuntaisin maukas ihastuttavan erilainen pyhälounas
Valloittava alkusalaattibuffet luomuleivän ja levitteiden kera
Pääruokana hevosen grillipihvi tai paistettua siikaa lisukkeiden kera
Jälkiruokana raparperia jalostetussa muodossa

 

Alkuun oli tarjolla myös hyvää kylmää keittoa, joka maistui lämpimän leivän kera. Listalla mainitut lisukkeet olivät käytännössä 9 erilaista salaattia/lisuketta.
Ja tuo hevosengrillipihvi oli todella maukas. Joten oman kokemuksemme perusteella voimme suositella tuota paikkaaa muillekin.

Samassa rakennuksessahan on myös hotelli ja siinä ala-aulassa oli Sisustusliike , jossa oli mm. värikkäitä huonekaluja ja tyynyjä tarjolla.


Ulkona, mäen päällä oli torni, josta olisi varmaan ollut esteettömät näkymät pitkälle, mutta se oli lukossa ja avain olisi pitänyt käydä noutamassa respasta.
Emme siis viitsineet noutaa avainta, vaan lähdimme paluumatkalle Lahden kautta. Toivottavasti sää suosii koko kesän 'mopoilua' ja voimme kiertää nuo muutkin kuppilat kesän kuluessa.

10 kommenttia: