perjantai 2. marraskuuta 2012

pitsimatto valmis

Maanantai-iltana siellä käsityöillassa aloittamani matto oli mielestäni liian suuri reikäinen, joten purin kaiken ja aloitin alusta eilen ja nyt alkuillasta sain maton valmiiksi.
 
 
Tämä on halkaisijaltaan 82cm ja olisin ehkä tehnyt hieman suuremmankin, mutta tuo kude loppui. Tein tämän virkkuukoukulla numero 10.
 
Pihalle ulkovaloihin laitettiin talvikoristeet. Takaterassin kulman pylvääseen lumiukkokoristeilla oleva keinohavuköynnös.
 
Etupihan pylväisiin köynnökset kävyillä sekä rusetit ja kimalle-enkelit.

 

Keittiössä laitoin lieden takatilaan muutama vuosi sitten antiikkiliikkeestä ostetun, muttei oikeaa antiikkia olevan rautaisen pienoishellan, jonka uuniluukkuun asetin paristoilla toimivat pienet ledit. Valaisee siis hämyisesti myös öisiä hiippailuja.

 
Rentouttavaa Pyhäinpävää kaikille!
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Matto on kaunis! Ja voi ihanuus tuota minihellaa! Aivan ihana esine!

  VastaaPoista
 2. matto on kyllä ihana..voi, että..ja visti onko teillä keittiössä huuva???mie rakastan huuvia..olisin sillon halunnu kaks vuotta sitten meillekkin, mutta isäntä pisti hanttiin.. seuraavassa remontissa en kyllä kysele tuleeko vai ei :D

  VastaaPoista
 3. Juu, on huuva, keväisen keittiöremontin yhteydessä mies meinasi tuonkin purkaa ja muuttaa, mutta minä pidin pääni.

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo köynnokset! Olen suunnitellut samanlaista omaan pihaan, peittäisi pihavalon jalan rapistuneen maalipinnan, jota ei kesällä ehditty uusia...
  Mistä olet omat köynnöksesi hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köynnökset ovat useamman vuoden takaa ja muistaakseni Tiimarista.

   Poista