torstai 10. syyskuuta 2015

Miehinen suoritus :-)

Miehillä on ilmeisesti aina tarve suorittaa ja saavuttaa jotakin, ei välttämättä mitään merkittävää, mutta todistaa itselleen pystyvänsä  johonkin. Moottoripyöräilijöille yksi tällainen on rautaperse-'titteli'.

"Rautaperseajo on moottoripyörällä suoritettava kestävyysajo, jossa ajetaan 24 tunnin aikana vähintään 1 000 mailia (1 600 km). Ajosuoritus aloitetaan ja päätetään kirjallisella todistajien lausunnolla ja polttoainetankkauksella, lisäksi ajon aikana kerätään todisteeksi ajosta huoltoasemien tankkauskuitit reitin kulmapisteissä, joiden mukaan määritetään matkan virallinen pituus kartta-ohjelmiston avulla. Ajoreitin ja ajon suoritusajankohdan voi vapaasti valita. Ajosuoritusten tarkastamisesta vastaa Suomessa IBAF (Iron Butt Association Finland ry). "

Niinpä mieheni suoritti tuon ajon kesällä yhdessä muutaman muun kaverinsa kanssa. Lähtivät matkaan aamuyöstä ja palasivat seuraavana aamuyönä takaisin. Minusta sulaa hulluutta ajaa tuollaista matkaa yhtä soittoa, johan siinä ajetaan väsyneenä, jolloin virhearviot ja riskit liikenteessä kasvavat. Vain tankatessa ehtivät kahveja horaisemaan, mutta ruokailuunkaan ei ollut aikaa koko vuorokautena. Kilttinä vaimona sitten odottelin kuuman saunan kanssa aamusta klo 2:30, huoh!

Eilen saapui postitse todistus, vai onko tämä kunniakirja, hyväksytysti suoritetusta rautaperseajosta

 
ja rekvisiittaa

 
Tämä laatta laitetaan mopon rekisterin alle siten, että tuo teksti jää näkyviin ja muut sitten näkevät :-)( hivelee miehistä itsetuntoa)


 
On se vaan kova äijä, toi mun mieheni, peltipeppu :-)

16 kommenttia:

  1. Kyllä siinä on koeteltu istumalihaksia :)

    VastaaPoista
  2. Onnea miehellesi! Ei varmaankaan mikään helppo nakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän miehillä intoa tuollaiseen riittää eivätkä koe sitä rasittavana.

      Poista
  3. Olen kuullut tuosta ajosta. Hulluahan se on, mutta tarvitseeko kaiken niin järkevää ollakaan? Miehelläni on myös Harrikka, mutta ei ole keksinyt vielä tuohon osallistua. Onnittelut miehellesi!

    VastaaPoista
  4. Oho aika mageeta, wau. Juu miehillä on tämmöisiä juttuja, jotka ei aina meille naisille avaudu. Eniten tuossa huolettaisi missä vessa, mutta ei miehillä kait ole sellaista ongelmaa. Upeaa ja suuri hatunnosto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehille vessaksi riittää maantiellä vaikka pelkkä levennys, johon voi pysähtyä :-) Niin epistä!

      Poista
  5. Wow! Hieno suoritus, sanon minä. Luulisi ottavan kropan päälle. Vaan nyt on kunniakirja! Hattua minäkin nostan.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Tämä on kyllä aikamoinen suoritus, ollaan tästä monesti puhuttu kun meilläkin oli molemmilla miehen kanssa omat prätkät. :)

    VastaaPoista